Τον Μάρτιο έγινε μαμά και τώρα δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες εγκυμοσύνης της

«Ποτέ δεν μοιράστηκα τις φωτογραφίες εγκυμοσύνης μου, αλλά αυτή σημαίνει τόσα πολλά για εμένα!».

Τον Μάρτιο έγινε μαμά και τώρα δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες εγκυμοσύνης της

«Ποτέ δεν δημοσίευσα φωτογραφίες που πριν πολλούς μήνες σήμαιναν πολλά για εμένα. Σήμερα, σημαίνει πολλά πολλά για εμένα. Για εμένα είναι πολλά! Ο Θεός πιστεύω ότι παίρνει μια ζωή και δίνει μια ζωή έτσι είμαι ευγνώμων που μας έδωσε στη ζωή έναν μικρό πολεμιστή. Η δύναμη είναι στο αίμα του!», έγραψε η γνωστή μαμά κάτω από τη φωτογραφία που την έδειχνε εγκυμονούσα και αγκαλιά με τον τραγουδιστή σύντροφό της.

nick carter

H Britanny Bell μπορεί να μην είναι πια μαζί με τον πατέρα του παιδιού της όμως, διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του και κάνουν τα πάντα για να μεγαλώσει ο μικρούλης σε ένα υγιές περιβάλλον. Ο Nick Cannon, επισκέπτεται τακτικά τον 6 μηνών γιο του και αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο του σε εκείνον.



Βέβαια το χρόνο του και την αγάπη του τη μοιράζει και στα δίδυμα παιδιά του. Τον Moroccan Scott και τη Monroe, 6 ετών, που απέκτησε από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του Mariah Carey.

Ο 36χρονος τραγουδιστής, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του τον περασμένο (2016) Νοέμβριο. Το όνομα που επέλεξαν για τον μικρούλη οι δυο τους είναι Golden «Sagon»Cannon.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved