Μαμά έκανε piercing στο μάγουλο της κόρης της για να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα

Όταν η Enedina Vance μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια φωτογραφία της κόρης της, που την έδειχνε να έχει σκουλαρίκι στο μάγουλο, θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στους άλλους γονείς.

Μαμά έκανε piercing στο μάγουλο της κόρης της για να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα

Ωστόσο, δεν κατάλαβαν όλοι από την αρχή το τι ήθελε η ίδια να πει.

Όπως βλέπετε, το να κάνει piercing στην 6 μηνών κόρη της και μάλιστα στο μάγουλο, αμέσως προκάλεσε την οργή και τα αρνητικά σχόλια αρκετών χρηστών του διαδικτύου.

19553893 10211506183683385 6144851185978292016 n

Κάτω από τη φωτογραφία έγραφε: «Λοιπόν, έκανα τρύπα στο μάγουλο της κόρης μου. Έχει σκουλαρίκι. Μοιάζει πολύ γλυκιά σωστά; Ξέρω ότι και η ίδια θα το λατρέψει. Θα με ευχαριστεί μόλις μεγαλώσει και αν πάλι δεν της αρέσει θα το αφαιρέσει, σιγά το πράγμα. Εγώ είμαι ο κηδεμόνας, είναι το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ και θα κάνω ό,τι θέλω. Θα παίρνω εγώ αποφάσεις αντί για εκείνη μέχρι να γίνει 18 ετών. Εγώ τη δημιούργησα, μου ανήκει. Δεν χρειάζομαι κανενός την άδεια, αν πιστεύω ότι την κάνει όμορφη, γλυκιά κλπ. Και προτιμώ να την έχω με piercing στο πρόσωπο. Δεν είναι ΒΙΑ. Αν ήταν άσκηση βίας θα ήμουν στη φυλακή. Οι γονείς βάζουν σκουλαρίκια στα παιδιά τους καθημερινά!».

Κανείς όμως, από τους χρήστες που την έκριναν δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για photoshop, καθώς στο ποστ της κατέκρινε και η ίδια τους γονείς που κάνουν τρύπες στα αυτιά των παιδιών τους από πολύ μικρή ηλικία.

Το ποστ της μοιράστηκε πάνω από 11.000 φορές ενώ ακόμη και η ίδια δεν περίμενε ότι κάποιοι θα πίστευαν ότι το σκουλαρίκι στο μάγουλο ήταν αληθινό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved