Έγκυος για πρώτη φορά: Απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της στη Μύκονο

Μετά την Ιταλία, σειρά είχε η Μύκονος. Ένας υπέροχος καλοκαιρινός προορισμός για να γιορτάσει κανείς τα νέα μιας εγκυμοσύνης

Έγκυος για πρώτη φορά: Απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της στη Μύκονο

Η σύζυγος γνωστού ηθοποιού δημοσίευσε γυμνή της φωτογραφία με φόντο το Αιγαίο.

«...Το ομορφότερο πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου είναι μια εγκυμονούσα γυναίκα... Και τώρα ζω αυτή την εμπειρία και βιώνω απίστευτα συναισθήματα και νιώθω μεγάλη ευθύνη.... Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι ομορφότερο. Η ψυχή του παιδιού μου, το πνεύμα του, η ενέργειά του με εξιτάρει. Νιώθω ειρήνη, γαλήνη, ηρεμία, σταθερότητα και πραγματικά μου έχει διδάξει πολλά. Βρίσκομαι στον παράδεισο κάθε φορά που νιώθω το μωρό μου... και είμαι ευγνώμων για την ομορφιά που νιώθω... Τέλος απλά δείτε την υπέροχη θέα που έχω από το παράθυρό μου!», έγραψε η μέλλουσα μαμά χρησιμοποιώντας και τα hastags #babymoon #morrisonadventures #cavotagoomykonos.

renee

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον Matthew Morrison και τη σύζυγό του Renee. Πριν μερικούς μήνες έκαναν γνωστή την εγκυμοσύνη τους και τώρα απολαμβάνουν μερικές μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στην Ελλάδα.



Μάλιστα, εκτός από την παραπάνω φωτογραφία που δημοσίευσε η Renee στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε βίντεο και ο 38χρονος ηθοποιός, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους, την ομορφιά της Μυκόνου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved