Τέλος το school… ώρα για Summer School

«Νικόλ, ξύπνα», ακούω τη μαμά μου να μου φωνάζει για να σηκωθώ να πάμε για ψώνια. Βλέπετε, οι φίλοι μου έχουν γενέθλια από τη μία, η θεία μου παντρεύεται από την άλλη, οπότε πρέπει να βγούμε στα μαγαζιά να βρούμε δώρα.

Τέλος το school… ώρα για Summer School

Για ακόμη μια φορά επισκεπτόμαστε το Golden Hall. Η μαμά μου λέει ότι είναι ο αγαπημένος της προορισμός καθώς έχει στα πόδια της όλα τα μαγαζιά κάνοντας έτσι με ευκολία τα ψώνια της. Όμως, να σας πω την αλήθεια είναι και δικός μου αγαπημένος προορισμός. Κάθε φορά που θα πάμε εκεί, όλο και κάτι θα βρω για να απασχοληθώ αν βαρεθώ. Δεν σας κρύβω ότι όταν βλέπω σταθμό LEGO®, σταματώ για να παίξω.

Μπορεί να είμαι 7 ετών, αλλά σαν παιδί μου αρέσει να παίζω κιόλας πέρα από το να το «παίζω» δημοσιογράφος σαν τη μαμά μου. Ξέρετε, μου αρέσει η δουλειά της. Γράφει, βγάζει φωτογραφίες και περνάει ωραία.

Όταν φτάσαμε στο Golden Hall, μια μεγάλη έκπληξη με περίμενε. Όχι, όχι τα LEGO®. «Μαμά, τι γράφει εκεί;», είπα στη μαμά μου να μου διαβάσει ένα φυλλάδιο που μας έδωσαν στην είσοδο. «Summer School» μου είπε η μαμά μου και συνέχισα να διαβάζω μετά μόνη μου (αγγλικά δεν ξέρω, όχι ελληνικά). «Παιχνίδια και Δράσεις από όλο τον κόσμο για παιδιά!», «Δοκιμασίες που ασκούν το σώμα και άλλες που ακονίζουν το μυαλό!», «Αυτό το καλοκαίρι διασκεδάστε μαθαίνοντας!».

LP1 7383

Έπρεπε να μάθω περισσότερα για αυτό το πρόγραμμα. Έπρεπε να ανέβω στον δεύτερο όροφο να ανακαλύψω με τη φωτογραφική μου μηχανή τι ακριβώς ήταν όλα αυτά. Ευτυχώς η μαμά μου, δεν μου χαλάει χατίρι και έτσι με συνόδεψε μέχρι πάνω. «Μα τι υπέροχος χώρος; Τι ωραία παιχνίδια;» είπα στη μαμά μου.

Εκεί τα ευγενικά κορίτσια που περιμένουν τα παιδιά, έφτιαξαν χειροτεχνίες μαζί με εμένα και τη μαμά μου, (σας αρέσουν οι γκέισες που έφτιαξα;) και έπαιξαν μαζί μου ένα παιχνίδι με μια μεγάλη υδρόγειο σφαίρα. Πραγματικά μέσα λίγα μόνο λεπτά ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο και έμαθα πολλά πράγματα.

LP1 7359
LP1 7361
LP1 7353

Αν στα παιδιά σας αρέσουν τα παιχνίδια, τότε πρέπει να πάτε στο Summer School του Golden Hall και να τα αφήσετε στη μαγεία των παιχνιδιών όλου του κόσμου.

ydrogios

Όμως το ταξίδι αυτό δεν τελειώνει εκεί! Μπορείτε να συνεχίσετε στο «Μουσικό Εργαστήρι», όπου τα παιδιά θα γνωρίσουν, μέσα από παιχνίδια, τα όργανα της ορχήστρας, συνθέτες από διαφορετικές εποχές, δημοφιλή μουσικά έργα αλλά και την επίδραση που έχει η μουσική στα συναισθήματά τους.

GoldenHall SummerSchool0081 2
GoldenHall SummerSchool0095 2

Αν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο μη φύγετε πριν περάσετε από το «Θεατρικό Εργαστήρι». Εκεί ζωντανεύει κάθε μέρα μια νέα καλοκαιρινή ιστορία. Γνωρίζατε ότι υπάρχουν λέξεις όπως θαλασσόλυκος, καραβοκύρης, πρύμνη, πλώρη, κλπ; Εγώ όχι, αλλά τις έμαθα εκεί. Μα δεν είναι πολύ... καλοκαιρινές;

Όλα αυτά αν επισκεφθείτε το Golden Hall πρωινές ώρες, γιατί αν επισκεφθείτε το 2ο όροφο, όπως μου είπε και η κυρία Ελένη, (γιατί κάνω και ερωτήσεις) τα αγαπημένα παιχνίδια Κάισσα με επιτραπέζια στρατηγικής και φαντασίας, παιχνίδια ρόλων και παιχνίδια με μινιατούρες και συλλεκτικές κάρτες, αλλά κι εκπαιδευμένοι συνεργάτες περιμένουν εμάς τα παιδιά για να μας απασχολήσουν δημιουργικά. Και θα μαθαίνουμε και θα διασκεδάζουμε! Και επειδή παιχνίδι χωρίς LEGO® δεν γίνεται (είπαμε τα LEGO® τα λατρεύω), περάστε μια βόλτα και από τα stages«LEGO® PLAY experience the Fun», στο ισόγειο και στον 1ο όροφο του Golden Hall!

lego
LP1 7388

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Το απόγευμα από τις 18.00-20.00 από Πέμπτη μέχρι Παρασκευή και από 17.00-20.00 κάθε σαββατοκύριακο, όλα εμείς τα παιδιά μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια survivor, στον ξεχωριστό στίβο μάχης, υπό την καθοδήγηση του πρωταθλητή Μιχάλη Τομαρά! Όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας από την πρότυπη ακαδημία στίβου «Athens Track ‘n field Academy». Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ ως παιδί δεν χρειάζομαι κάτι άλλο.

fitness
Golden Hall FITNESS WELLNESS STORIES0038 2

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, κολύμπι, βουτιές και παιχνίδια. Αν εγώ που είναι μόνο 7 ετών διασκέδασα φανταστείτε τα δικά σας παιδιά όλων των ηλικιών πόσο θα διασκεδάσουν. Επισκεφθείτε το Golden Hall αύριο κιόλας. Από τις 26 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου, παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια, παζλ και κατασκευές, αλλά και Μουσικό και Θεατρικό Εργαστήρι, σας περιμένουν στο Golden Hall.

Με αγάπη
Νικόλ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved