Όλα όσα γνωρίζουμε για τα δίδυμα της Beyonce μέχρι στιγμής!

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από τη στιγμή που τα νέα ότι η Beyonce και ο Jay Z υποδέχτηκαν στον κόσμο τα δίδυμα μωρά τους και ακόμη περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες να γίνουν γνωστές.

Όλα όσα γνωρίζουμε για τα δίδυμα της Beyonce μέχρι στιγμής!

Και ενώ οι λεπτομέρειες ακόμη είναι αδιευκρίνιστες σχετικά με τα μωρά των Carter, μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο αποδείχτηκε «χρυσωρυχείο» μερικών κουτσομπολιών.

1. Αρχικά, η οικογένειά της Beyonce μετακόμισε σε ένα υπερπολυτελές σπίτι στο Malibu από τη μέρα που τη Bey γέννησε τα δίδυμα μωρά της. Το κομβόι των σεκιουριτάδων της, εθεάθη να φτάνει στο σπίτι τη Δευτέρα. Το ενοίκιο του σπιτιού φτάνει τα 400.000 δολάρια το μήνα και μεταξύ άλλων έχει 10 υπνοδωμάτια και 14 μπάνια. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό People, εκεί θα μείνει η πενταμελής οικογένεια μέχρι να βρει σπίτι στο Los Angeles.

2. Δεν κρατούν όλοι το στόμα τους κλειστό στον περίγυρο της Beyonce. Ενώ η μαμά Tina Knowles και η αδερφή της Solange κρατούν επτασφράγιστα τα χείλη τους για τα μωρά, ο μπαμπάς της έκανε αποκαλύψεις για τα δίδυμα ποστάροντας το παρακάτω στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

mpampas beyonce

3. Συνεχίζει να σκέφτεται τη δουλειά της. Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε γραπτώς το λόγο της σε περίπτωση που βραβευτεί με κάποιο αγαλματάκι στα BET Awards. «Σας ευχαριστώ για αυτό το βραβείο και για την απίστευτη υποστήριξη της νέας μου δουλειάς Lemonade. Αυτό ήταν ένα ταξίδι αγάπης, γιορτάζοντας την κουλτούρα μας, τιμώντας το παρελθόν μας και κοιτάζοντας το παρόν και το μέλλον με ελπίδα!», διάβασαν εκείνο το βράδυ τα δύο κορίτσια που βρέθηκαν στο event αντί για τη μεγάλη σταρ.

41C2737100000578 0 image m 67 1498451728432

4. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, τα δίδυμα γεννήθηκαν πρόωρα και θα παραμείνουν περισσότερες μέρες στο νοσοκομείο. Όπως ακούγεται τα μικρά έχουν ίκτερο και πρέπει να μείνουν κάποιες μέρες κάτω από τη λάμπα.

5. Είναι απίθανο να δούμε φωτογραφίες των διδύμων πριν από την πρώτη φωτογράφιση του ζευγαριού με τα νέα μέλη της οικογένειάς τους. Αν θυμάστε,η Beyonce και ο Jay Z επέλεξαν να δημοσιεύσουν την πρώτη φωτογραφία της Blue Ivy στο Tumblr κερδίζοντας ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.

Θεωρητικά, η Beyonce θα κρατήσει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτορεπόρτερ, τα δίδυμα μωρά της, αλλά θα θέλαμε μια δική της επιβεβαίωση σχετικά με τη γέννηση των μωρών και τα ονόματά τους. Προς το παρόν απλά φανταζόμαστε να περνούν όλο το χρόνο δίπλα στα νεογέννητα μικρά φροντίζοντάς τα, χωρίς να τους ενοχλεί τίποτε και κανένας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved