Νέο κατάστημα καλλυντικών Dust and Cream στο εμπορικό κέντρο AVENUE MALL ATHENS

Το ΑVENUE MALL AΤΗΕΝS, καλωσορίζει στην “οικογένεια” του, την ελληνική εταιρεία προϊόντων ομορφιάς DUST+CREAM. Με γκάμα άνω των 5.000 κωδικών σε προϊόντα μακιγιάζ, καλλυντικά, βερνίκια νυχιών, αρώματα και είδη προσωπικής φροντίδας τα DUST+CREAM καλύπτουν όλες τις ανάγκες των γυναικών κάθε ηλικίας.

Νέο κατάστημα καλλυντικών Dust and Cream στο εμπορικό κέντρο AVENUE MALL ATHENS

Tο DUST+CREAM μας προσκαλεί στα εγκαίνια του νέου καταστήματος, την Παρασκευή 30 Ιουνίου, σε ένα party με πολλές εκπλήξεις. Από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι τις 9.00 το βράδυ, ο αγαπημένος παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, η μοναδική Κατερίνα Στικούδη και η «μαχήτρια» Ειρήνη Κολιδά, θα βρίσκονται εκεί σε ένα super opening με δώρα και live dj set!

DUSTCREAM

Με το νέο αυτό κατάστημα, το ποσοστό κάλυψης στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE, φθάνει σήμερα το 95%.

Σημειωτέον ότι στο αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο όλης της οικογένειας, το AVENUE, βρίσκει κανείς πλέον και το ολοκαίνουργιο Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που διαθέτει εκθεσιακούς χώρους 12000 τ.μ. σε 2 επίπεδα.

Το AVENUE επισκέπτονται ετησίως περίπου 3.500.000 άτομα, καλύπτοντας όλες τους τις ανάγκες σε μια μόνο βόλτα, απολαμβάνοντας και το δωρεάν parking αποκλειστικά για τους πελάτες του.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.avenuemall.gr
FB: AVENUE MALL ATHENS
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved