Ό,τι πιο γλυκό! Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε έκπληξη στη μητέρα του και εκείνη δάκρυσε από χαρά (vid)

Ό,τι πιο γλυκό! Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την πιο όμορφη έκπληξη στη μητέρα του και εκείνη δάκρυσε από ευτυχία.

Ό,τι πιο γλυκό! Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε έκπληξη στη μητέρα του και εκείνη δάκρυσε από χαρά (vid)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής του Survivor επέστρεψε μια εβδομάδα νωρίτερα από τον Άγιο Δομίνικο. Η μητέρα του αν και γνώριζε ότι ο γιος της θα επιστρέψει, δεν γνώριζε το πότε. Έτσι εκείνος, με τη βοήθεια των φίλων του και του αδερφού του, οργάνωσε την έκπληξη στη μητέρα του.

Ο αδερφός του Σάκη, ειδοποίησε τη μητέρα τους ότι επρόκειτο να έρθει κάποιος courier στο σπίτι για να παραδώσει κάτι, έτσι θα έπρεπε να κατέβει να ανοίξει την είσοδο του σπιτιού.

sakis

Εκείνη όμως, αντί να δει τον courier, είδε τον γιο της μετά από μήνες απουσίας του. Η ευτυχία όπως μπορείτε να δείτε είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της και και δάκρυα χαράς έχουν γεμίσει τα μάτια της.

sakisss

To βίντεο δημοσίευσε ο ίδιος ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Τα τελευταια χρονια ταξιδευω αρκετα...με το Survivor ομως ειναι η πρωτη φορα που λειπω 5 συνεχομενους μηνες μακρια απο το σπιτι μου, την οικογενεια μου! Και μου ελειψαν ολοι πολυ, λιιιιιγο περισσοτερο η μητερα μου! Γι αυτο της εκανα μια εκπληξη και εμφανιστηκα στην πορτα του σπιτιου λιγες μερες νωριτερα απο οτι περιμενε για να δω την αντιδραση της...ανεκτιμητη! Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καθημερινα διπλα μας τα αγαπημενα μας προσωπα και γι αυτο δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη, δεν τους λεμε ποσο συχνα τους αγαπαμε. Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις ηπειρο για να καταλαβει την αξια της οικογενειας!»

Δείτε το βίντεο:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved