Αυτή η μαμά απάντησε με τον πιο έξυπνο τρόπο στην κόρη της όταν την αποκάλεσε χοντρή!

«Η κόρη μου με αποκάλεσε χοντρή σήμερα. Ήταν θυμωμένη επειδή τους ανάγκασα να βγουν από την πισίνα και είπε στον αδερφό της, ότι η μαμά είναι χοντρή. Της ζήτησα να με συναντήσει επάνω για να μιλήσουμε.

Αυτή η μαμά απάντησε με τον πιο έξυπνο τρόπο στην κόρη της όταν την αποκάλεσε χοντρή!

Εγώ: Τι είπες για μένα; Εκείνη: Είπα ότι είσαι χοντρή, μαμά. Συγγνώμη. Εγώ: Για να το σύζητήσουμε λίγο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι χοντρή. Κανείς δεν ΕΙΝΑΙ χοντρός. Δεν είναι κάτι που μπορείς να ΕΙΣΑΙ. Όμως, ΕΧΩ λίπος. ΌΛΟΙ έχουμε. Προστατεύει τους μύες και τα κόκαλά μας και βοηθάει το σώμα μας παρέχοντάς του ενέργεια. Εσύ έχεις λίπος; (Στο εξωτερικό fat σημαίνει εκτός από χοντρός και λίπος). Εκείνη: Ναι! Έχω λίγο εδώ, στην κοιλιά μου.



Εγώ: Σωστά! Το ίδιο κι εγώ κι ο αδερφός σου.

Ο αδερφός της: Εγώ δεν έχω καθόλου λίπος, είμαι ο πιο αδύνατος απλά έχω μόνο μύες. Εγώ: Στην πραγματικότητα, όλοι, κάθε ξεχωριστός άνθρωπος στη γη, έχει λίπος. Όμως ο καθένας σε διαφορετική ποσότητα. Ο αδερφός της: Σωστά! Έχω λίγο για να προστατεύει τους μεγάλους μου μύες! Αλλά εσύ έχεις πιο πολύ από εμένα. Εγώ: Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ κι άλλοι δεν έχουν τόσο πολύ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το ένα άτομο είναι καλύτερο από το άλλο. Το καταλαβαίνετε κι οι δύο αυτό; Και οι δύο μαζί: Ναι, μαμά.



Εγώ: Οπότε, μπορείτε να επαναλάβετε αυτά που είπα; Εκείνα: Ναι μαμά! Δεν πρέπει να λέω ότι κάποιος είναι χοντρός επειδή δεν μπορεί να είναι κάποιος απλώς χοντρός. Όλοι έχουν λίπος και είναι εντάξει αν το έχουν σε διαφορετική ποσότητα.

Εγώ: Ακριβώς, πολύ σωστά! Εκείνα: Μπορούμε τώρα να πάμε πάλι στην πισίνα τώρα; Εγώ: Όχι...»

Αυτό ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Kimmey, 30 ετών. Που αντί να θυμώσει, προτίμησε να δώσει ένα μάθημα στα παιδιά της Cambelle 4 ετών και Graham 6 ετών.



Η ίδια θέλοντας να κλείσει το μακροσκελές post της έγραψε: «Κάθε φορά που προκύπτουν τέτοια θέματα πρέπει να διαλέξω τον τρόπο που θα τα χειριστώ. Το "χοντρός" δεν είναι άσχημη λεξη στο σπίτι μας. Αν ντρέπομαι που τα παιδιά μου τη λένε τότε αποδεικνύω ότι είναι μια προσβλητική λέξη και συνεχίζω το στίγμα, ότι το να είσαι χοντρός είναι ανάξιο, απαίσιο, αστείο και ανεπιθύμητο! Έκτοτε δεν αποκαλούμε κανέναν στο σπίτι μου "χοντρό"!».

Το post της έχει μαζέψει πάνω απο 34.000 likes.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved