Ο σύμμαχός σου φέτος το καλοκαίρι, ενάντια στους ανεπιθύμητους επισκέπτες!

Μικροί και μεγάλοι αγαπάμε το Καλοκαίρι διότι είναι γεμάτο στιγμές χαλάρωσης, εξορμήσεις, περιπέτειες και (φυσικά) βουτιές! Στην πόλη ή στην εξοχή, στο μπαλκόνι ή το camping, κάθε στιγμή μοιάζει λίγο πιο ξέγνοιαστη και όμορφη, ενώ χαλαρώνεις και περνάς ποιοτικό χρόνο με τα αγγελούδια σου. Πώς θα τα φροντίσεις με τον καλύτερο τρόπο, ακόμη και τους θερινούς μήνε

Ο σύμμαχός σου φέτος το καλοκαίρι, ενάντια στους ανεπιθύμητους επισκέπτες!

Οι ανεπιθύμητοι «επισκέπτες» μπορεί να διαταράξουν την ηρεμία μας και ένα μικρό τσίμπημα είναι αρκετό για να μας αναστατώσει! Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι τα κουνούπια και οι σκνίπες κάποιες φορές μεταφέρουν επικίνδυνες νόσους, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και προβλήματα υγείας στα μικρά μας. Για να είσαι σίγουρη ότι τα παιδιά σου παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα, τα εντομοαπωθητικά Vapona προσφέρουν μία λύση σε κάθε σου πρόβλημα!

Ποιο εντομοαπωθητικό Vapona ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της οικογένειάς σου;

Υπάρχει πιο όμορφη στιγμή για μία μανούλα από το να βλέπει το αγγελούδι της να κοιμάται; Με τα υγρά ηλεκτρικά αντικουνουπικά στην πρίζα, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Άσε ανοιχτά τα παράθυρα για να απολαύσεις τη δροσιά και άνοιξε τα φώτα άφοβα. Κανένα έντομο δεν θα διαταράξει τον γαλήνιο ύπνο και τα όνειρα των μικρών σου!

Untitled

Όσο αυτά κοιμούνται, εσύ μπορείς να χαλαρώνεις στο μπαλκόνι ή τη βεράντα, απολαμβάνοντας την ηρεμία, παρέα με τους αγαπημένους σου. Για να είσαι σίγουρη ότι κανείς δεν θα σε ενοχλήσει, δοκίμασε τα spray προστασίας εξωτερικής χρήσης, τα εντομοαπωθητικά sticks ενάντια στα κουνούπια και τις σκνίπες που θα κρατήσουν τα ενοχλητικά έντομα μακριά σου!

vapona2

Όπου, όμως, και αν βρίσκεσαι εσύ και η οικογένειά σου, μπορείτε να απολαύσετε ξένοιαστα κάθε στιγμή σας. Οι εντομοαπωθητικές lotion, τα spray για το σώμα, αλλά και τα αδιάβροχα βραχιολάκια είναι ιδανικά για μικρούς και μεγάλους και θα σε «σώσουν» στις διακοπές! Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, καθώς είναι απολύτως ασφαλή ακόμα για παιδιά από τριών ετών και άνω!

vapona44
vapona333
vaponass

Ποιο ταιριάζει περισσότερο στη μικρή σου πριγκίπισσα ή τον μικρό σου μπόμπιρα που θέλουν να παίζουν ασταμάτητα στη Φύση; Για να αποφύγεις τα απρόοπτα και να διώξεις τις έγνοιες και τους ενοχλητικούς επισκέπτες, δοκίμασε τη νέα σειρά και ανακάλυψε το κατάλληλο προϊόν Vapona. Έτσι, το Καλοκαίρι θα γίνει λίγο πιο όμορφο για όλη την οικογένεια! Vapona και... καλό καλοκαίρι!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved