Με παρένθετη μητέρα αποφάσισε να αποκτήσει το τρίτο της παιδί

Είναι έτοιμη να γίνει μαμά για τρίτη φορά, όμως μέσω παρένθετης μητέρας μιας και δεν μπορεί να κυοφορήσει η ίδια.

Με παρένθετη  μητέρα αποφάσισε να αποκτήσει το τρίτο της παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάσημη μαμά, έχει προσλάβει ήδη μία γυναίκα για να κυοφορήσει το τρίτο της παιδί.

Η 36χρονη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της. Για τον προδρομικό πλακούντα και για την προεκλαμψία. Για αυτούς και μόνο τους λόγους αποφάσισε να μην μπει στη διαδικασία της τρίτης εγκυμοσύνης, καθώς η ίδια φοβάται να γεννήσει ένα τρίτο παιδί.

kim

Αξίζει απλά να αναφέρουμε, όχι για να τη δικαιολογήσουμε αλλά για να καταλάβετε και εσείς το πρόβλημα που προκαλεί το κάθε ένα από τα παραπάνω, ότι υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης πλακούντα και υψηλής αρτηριακής πίεσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West, βρήκαν παρένθετη μητέρα μέσα από ένα πρακτορείο και συμφώνησαν να την αμείψουν με 45.000 δολάρια (σε δέκα δόσεις) σύμφωνα με το TMZ. Επίσης η γυναίκα θα λάβει πρόσθετη αποζημίωση σε περίπτωση που της συμβεί ο,τιδήποτε κατά τη διάρκεια της κύησης ή του τοκετού

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι φέρεται να έχει καταθέσει στο πρακτορείο 68,850 δολάρια.

Η παρένθετη μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της απαγορεύεται να καπνίσει, να πιει αλκοολούχα ποτά, να λάβει ναρκωτικές ουσίες, να μπει σε χαμάμ, να βάψει τα μαλλιά της, να φάει ωμό ψάρι και να πιει παραπάνω καφέ από ό,τι πρέπει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved