"Η κόρη μου με ικέτευσε να μην τα παρατήσω" αποκαλύπτει η 44χρονη μαμά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Καλωσόρισε το δεύτερο μωράκι της στον κόσμο τον περασμένο Ιανουάριο.

"Η κόρη μου με ικέτευσε να μην τα παρατήσω" αποκαλύπτει η 44χρονη μαμά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η διάσημη μαμά αποκάλυψε πως η μεγάλη της κόρη της έδωσε δύναμη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Καλωσόρισε το δεύτερο μωράκι της στον κόσμο τον περασμένο Ιανουάριο. Αλλά πρόσφατα είπε πως τα πραγματα δεν ήταν ρόδινα, και οι δυσκολίες για τη σύλλυψη ήταν πολλές.

"Προσπαθούσα να μείνω έγκυος αλλά δε μπορούσα" είπε η τραγουδίστρια, ενώ τόνισε πόσες φορές προσευχήθηκε για να τα καταφέρει, αλλά και πόσες φορές η μεγάλη της κόρη της έδωσε δύναμη και κουράγιο.

Η 11χρονη κόρη της, της έδωσε υπομονή και επιμονη, ικετεύοντάς την να μην τα παρατήσει και να μη σταματήσει να προσπαθεί παρά τις δυσκολίες και τις αποτυχημένες προσπάθειες.

Τα λόγια της "Μαμά, σε παρακαλώ μη σταματήσεις" είναι λόγια χαραγμένα στο μυαλό και την ψυχή της Geri Halliwell, που κατάφερε ώς απο θαύμα, όπως λέει η ίδια, να ξαναμείνει έγκυος, στο μικρό Monty, το πρώτο της παιδί με τον Christian Horner.

'My daughter begged me not to give up': Geri Horner, 44, has revealed she conceived for the second time after she prayed and did some acupuncture 

Η ποπ τραγουδίστιρα παντρεύτηκε τον συζυγό της, της Red Bull Formula One Racing Team, στην εκκλησία της St Mary στο Bedfordshire τον Μάιο του 2015.

Miracle! Geri and Christian Horner (pictured together in London, May 2017) were pleased to welcome Monty into the world after the singer's miraculous conception

Η Βluebell, είναι καρπός του έρωτά της από τον πρώην σύντροφό της Sacha Gervasi.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved