Δέκα μαμάδες που δε θέλουν να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις

Η σόουμπιζ είναι ένα τεράστιο χειρουργικό τραπέζι...

Δέκα μαμάδες που δε θέλουν να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις

Αλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, οι πιο πολλές celebrities έχουν παραδεχτεί ότι κάτι έχουν πειράξει...

Υπάρχουν όμως και εκείνες που αντιτίθενται στις πλαστικές και κρατούν την ομορφιά τους φυσική!

Ας τις δούμε:

Halle Berry is listed (or ranked) 1 on the list 50 Celebrities Who Never Had Plastic Surgery

1. Halle Berry
Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο βραβευμένη πολλές φορές και μία από τις υψηλά αμοιβόμενες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Εχει δύο παιδιά, (Νάλα Αριέλα Ομπρί, Μέισιο Ρόμπερτ Μαρτίνεζ) και έχει συμφωνήσει με τις φίλες της Kate Winslet και Emma Thomson να μην κάνουν ποτέ πλαστική!



2. Kate Winslet
Η Αγγλίδα ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστή με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Τιτανικός (Titanic) το 1997, τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών μέχρι τότε, είναι κατά των επεμβάσεων. Εχει γεννηθεί το 1975 και έχει τρία παιδιά: Μία Χάνεϊ Θρίπλετον, Τζο Άλφι Γουίνσλετ Μέντες, Μπέαρ Μπλέιζ Γουίνσλετ.

3. Emma Thomson
Mητέρα δύο παιδιών, Αγγλίδα ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας βραβευμένη με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του 1992 Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ καθώς και με Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία του 1995 Λογική και Ευαισθησία. Ειναι γεννημένη το 1959 και αφήνει τα σημάδια του χρόνου να περνάνε απο πάνω της ανενόχλητα...

Kate Beckinsale is listed (or ranked) 2 on the list 50 Celebrities Who Never Had Plastic Surgery

4.Kate Beckinsale
Εχει δηλώσει ότι προτιμάει ένα φυσικό λουκ από οποιαδήποτε επέμβαση: "Προτιμω το πρόσωπο της μαμάς μου, παρά κάθε πειραγμένο πρόσωπο που βλέπω στο Λος Αντζελες" δήλωσε η σέξι Αγγλίδα ηθοποιός, που έκανε την κορη της στα 26 της χρόνια. Η 18χρονη πλέον Λίλι Μο Σιν ειναι μάλιστα τόσο όμορφη, σαν τη μαμά της.

Charlize Theron is listed (or ranked) 4 on the list 50 Celebrities Who Never Had Plastic Surgery

5. Charlize Theron
Η Σαρλίζ Θερόν είναι Νοτιοαφρικανή ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός κινηματογράφου και φωτομοντέλο, γεννημένη το 1975. Εχει δύο παιδιά (Τζάκσον Θερόν, Όγκαστ Θερόν)
και έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η φυσική ομορφιά δε συγκρίνεται με κανένα άλλο αποτελέσμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Drew Barrymore

6. Drew Barrymore
Η Ντρου Μπάριμορ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός και μοντέλο. Εχει δύο παιδιά, τον Όλιβ και τον Φράνκι. Παραμένει ένα από τα πρόσωπα της CoverGirl, καθώς η εταιρεία αποφάσισε να συνεργαστεί με την Ντρου γιατί «αντιπροσωπεύει την εικόνα της CoverGirl με την φρέσκια, φυσική ομορφιά και ενεργητικότητα αλλά και με το αυθεντικό της πνεύμα» όπως έχει άλλωστε δηλώσει ο Έσι Έγκλστον Μπρέισι.

7. Heidi Klum
Μια από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο και για χρόνια ένα από τα σέξι αγγελάκια της Victoria's Secret, στην 4η δεκαετία της ζωής της, μητέρα τεσσάρων παιδιών, δεν έχει καν πλησιάσει το... νυστέρι! Όπως η ίδια λέει, φοβάται πολύ τις πλαστικές επεμβάσεις. «Δεν έχω κάνει το παραμικρό. Πάντα φοβόμουν πολύ, για να είμαι ειλικρινής» παραδέχεται και εξηγεί ότι αυτό που τρέμει είναι η ξαφνική και υπερβολική αλλαγή που μπορεί να έβλεπε.

8. Salma Hayek
Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1966 στο Μεξικό και καθιερώθηκε ως η πρώτη Μεξικανή ηθοποιός που έγινε αναγνωρίσιμη στα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλυγουντ, έπειτα από την Ντολόρες Ντελ Ρίο. Τον Ιανουάριο του 2012, τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής, σε ειδική εκδήλωση μαζί τον σύζυγό της Φρανσουά Πινό, με το οποίο σήμερα έχει μια κόρη. Για τις πλαστικές έχει δηλώσει ότι είναι "η στολή μιας ολόκληρης γενιάς" και αυτό δεν της αρέσει καθόλου.

Julia Roberts is listed (or ranked) 10 on the list 50 Celebrities Who Never Had Plastic Surgery

9. Julia Roberts
Αμερικανίδα ηθοποιός, μητέρα τριών παιδιών, έχει δηλώσει στο περιοδικο Elle για τις πλαστικές: "Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν πότε θυμώνω, ποτε ειμαι χαρούμενη και πότε είμαι σκεπτική".

10. Michelle Pfeiffer
Η λατρεμένη Μισέλ Φάιφερ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μητέρα δύο παιδιών και γεννημένη το 1958 έχει απλα και λακωνικα πει για το θέμα " ολες οι πλαστικές του κόσμου δε μπορούν να σε σταματήσουν από το να γερνάς".

Michelle Pfeiffer is listed (or ranked) 12 on the list 50 Celebrities Who Never Had Plastic Surgery
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved