Σάκης Ρουβάς: Δεν φαντάζεστε τι έκανε 20 μέρες πριν από το γάμο

Ο Σάκης το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων καθώς σε λίγο καιρό θα παντρευτεί την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη.

 

Σάκης Ρουβάς: Δεν φαντάζεστε τι έκανε 20 μέρες πριν από το γάμο

Οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά. Την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον βενιαμίν της οικογένειας Απόλλωνα, που μάλιστα το όνομά του έγινε γνωστό ανήμερα των γενεθλίων του.



Φαίνεται πως ο ίδιος διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής του. Από τη μία το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο με την αγαπημένη του, από την άλλη το X Factor και οι προετοιμασίες για το γάμο. Ό,τι και αν κάνει όμως, όσο πολυάσχολος και αν είναι φροντίζει πάντα να αφιερώνει τον ελεύθερό του χρόνο στα παιδιά του.



Αυτό μας έδειξε για μια ακόμη μια φορά μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος μαζί με την Αναστασία και τον Αλέξανδρο, παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας «Αυτοκίνητα 3» που ο τραγουδιστής δανείζει τη φωνή του στον Κεραυνό McQueen.



Η ευτυχία και των τριών είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Τόσο ο Σάκης όσο και η Αναστασία που έχει μεγαλώσει πολύ μαζί με τον αδερφό της Αλέξανδρο, φαίνεται να απολαμβάνουν τη φροντίδα και την αγκαλιά του μπαμπά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved