Βρήκαμε το Smoothie maker που θα κάνει πιο υγιεινή την καθημερινότητά σας και σας το χαρίζουμε!

Το Καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσουμε να τρώμε πιο υγιεινά και να γυμναζόμαστε περισσότερο αφού ο καιρός είναι με το μέρος μας και μια πληθώρα νόστιμων φρούτων και λαχανικών βρίσκονται στη διάθεσή μας.

Βρήκαμε το Smoothie maker που θα κάνει πιο υγιεινή την καθημερινότητά σας και σας το χαρίζουμε!

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι στις μέρες μας οι περισσότεροι γονείς τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και δυσκολεύονται να ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή σε καθημερινό επίπεδο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, όπως ανακαλύψαμε κι εμείς αφότου δοκιμάσαμε μια μοναδική συσκευή, την οποία και αποφασίσαμε να σας κάνουμε δώρο για να κάνετε και εσείς πιο νόστιμη και υγιεινή τη ζωή σας αφού σας επιτρέπει να παίρνετε εύκολα όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας.

smoothie2gosport SMP060WG Strawberry BLEND XTRACT368 2

Ο λόγος για το Blend-XTRACT Sport της Kenwood, ένα ξεχωριστό μπλέντερ το οποίο σας φέρνει τα πιο υγιεινά και νόστιμα smoothies με το πάτημα ενός κουμπιού.
Η συσκευή που «έκλεψε» τις εντυπώσεις μας, ταιριάζει απόλυτα στον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής σας καθώς σας επιτρέπει να ετοιμάζετε γρήγορα τα πιο θρεπτικά ροφήματα και να τα παίρνετε μαζί σας. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της Kenwood θα βρείτε και απολαυστικές συνταγές για smoothies και όχι μόνο.

BLEND XTRACT SPORT lifestyle 03 3

Αν θέλετε, λοιπόν, να αποκτήσετε κι εσείς το Kenwood Blend-XTRACT Sport το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα από τις 12 έως τις 19 Ιουνίου. Ένας τυχερός νικητής θα παραλάβει το Smoothie maker για να κάνει ακόμη πιο εύκολη την καθημερινότητά του!

Μάλιστα, το Blend-XTRACT Sport της Kenwood συνοδεύεται και από δύο νέα, ειδικά σχεδιασμένα μπουκάλια κατασκευασμένα από TritanTM, ανθεκτικά, άθραυστα και ιδανικά για να παίρνετε μαζί το ρόφημα σας στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο, στο γραφείο ή στην βόλτα, για τόνωση και ευεξία όλη μέρα.

SMP060WG Blend Xtract sports bottle 1 2

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και πείτε «ναι» σε μια πιο υγιεινή καθημερινότητα!

ΕΔΩ Η ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved