Επιτέλους! Μια γρήγορη, αποτελεσματική και ασφαλής λύση για τις ψείρες

Και όμως! Υπάρχει και αυτό το σενάριο. Μπορεί το παιδί μου μέχρι στιγμής να μην έχει κολλήσει ποτέ ψείρες αλλά μπορεί κάποια στιγμή να γυρίσει από το σχολείο και να μου πει «Μαμά, η κυρία μου είπε ότι έχω ψείρες!».

Επιτέλους! Μια γρήγορη, αποτελεσματική και ασφαλής λύση για τις ψείρες

«Παναγία μου!» Είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Εγώ μικρή, ψείριαζα συνέχεια. Τότε βέβαια, τέλη του 80' και μεγαλώνοντας στο Καρπενήσι, η γιαγιά μου δεν ήξερε από φάρμακα κλπ. Έτσι λοιπόν οι ψείρες εγκατέλειπαν το κεφάλι μου μετά από την επίθεση πετρελαίου ή... ψειρόσκονης.

Μα καλά! Τι είχε στο μυαλό της; Μεγάλωσα και στο κεφάλι μου δεν ήρθαν ποτέ ξανά απρόσκλητοι επισκέπτες. Ο φόβος όμως, έμεινε. Και από τη μέρα που έστειλα την κόρη μου στο σχολείο, την ψέκαζα προληπτικά με διάφορα φαρμακευτικά προϊόντα για να κρατήσω μακριά αυτά τα μικροσκοπικά... έντομα!

Ωστόσο, όμως όσα παλαιά κόλπα και αν ξέρει μια γιαγιά, όσα προληπτικά προϊόντα και αν χρησιμοποιούμε, οι ψείρες καραδοκούν και αν επισκεφθούν το κεφάλι ενός παιδιού, δύσκολα φεύγουν.

DSC 8

Κάπως έτσι έμαθα για τη Lice Clinics. Η Lice Clinics είναι μια πρωτοποριακή, μοναδική στην Ελλάδα, εξειδικευμένη κλινική που αντιμετωπίζει οριστικά και 100% αποτελεσματικά το πρόβλημα της φθειρίασης (ψείρες και κόνιδες) σε μικρούς αλλά και μεγάλους (καθώς πολλές φορές και οι φροντιστές των παιδιών, γονείς/νταντάδες/ εκπαιδευτικοί, προσβάλλονται από ψείρες). Η συσκευή AirAlle που εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση της φθειρίασης είναι απόλυτα ασφαλής και εγκεκριμένη από τον FDA αλλά και τον ΕΟΦ, ενώ το θεαματικό είναι ότι δεν απαιτούνται επαναλαμβανόμενες επισκέψεις καθώς μόνο μια επίσκεψη διάρκειας 60 λεπτών είναι αρκετή για να απαλλάξει το παιδί ή τον ενήλικα από την φθειρίαση η οποία αποτελεί και ταμπού.



Kids Say the Lousiest Things from Lice Clinics of America on Vimeo.



Καταλαβαίνετε λοιπόν τον ενθουσιασμό μου όταν "ανακάλυψα", αυτή την κλινική. Δεν σας κρύβω ότι ανακουφίστηκα γνωρίζοντας ότι αν κάποια στιγμή η μικρή μου κολλήσει ψείρες, μπορώ να απαλλαγώ οριστικά από αυτό το πρόβλημα, χωρίς να χρειαστεί να της κόψω τα μακριά σγουρά μαλλιά της. Σίγουρα κάποιες μαμάδες θα πείτε, «Ναι, καλά... Ποιος ξέρει τι χημικά και παρασιτοκτόνα βάζουν στο κεφάλι του παιδιού!».

Σου απαντώ λοιπόν, καλή μου μανούλα που έχεις τις επιφυλάξεις σου (και καλά κάνεις) λέγοντάς σου, ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στην κλινική, με διαβεβαίωσαν ότι δεν χρησιμοποιούνται ούτε παρασιτοκτόνα, ούτε τοξίνες, ούτε λιπαρά προϊόντα για την καταπολέμηση της φθειρίασης. Ο χώρος ήταν όμορφος, φιλικός και η κόρη μου, που την είχα κοντά μου ενθουσιάστηκε. Ήθελε να δοκιμάσει τη συσκευή (καθώς της φαινόταν κάτι μαγικό) ακόμη και αν δεν είχε ψείρες.

Αρκεστήκαμε στο να αγοράσουμε κάποια προληπτικά προϊόντα, που κρατούν μακρυά τις ψείρες από το τριχωτό της κεφαλής μας. Λοσιόν, σαμπουάν, conditioner και styling spray! (Μυρίζουν υπέροχα και είναι ωραίο να γνωρίζω ότι έχω στο σπίτι ο,τιδήποτε χρειάζομαι για να κρατήσω μακριά τις ψείρες... (και μόνο που το σκέφτομαι νιώθω φαγούρα στο κεφάλι μου!)

psires 1

Να θυμάστε η κλινική Lice Clinics είναι εξειδικευμένη στην καταπολέμηση των ψειρών, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Λ. Βασ. Σοφίας 110, Αθήνα) με εύκολη πρόσβαση και είναι μια σύντομη, καινοτόμα μέθοδος που εγγυάται την οριστική απαλλαγή από φθειρίαση.

psires 2

Βάλτε λοιπόν στην άκρη τα «μυστικά» της γιαγιάς και αφήστε τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους, με αποτελεσματικότητα, χωρίς να ταλαιπωρείτε το παιδί σας μέρα με τη μέρα, καταστρέφοντας τα μαλλιά του, πονώντας το ή κόβοντάς του τα μακριά του μαλλιά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved