Αποκάλυψε ότι έχει προδρομικό πλακούντα στην 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της με αυτή τη φώτο

Η γνωστή ηθοποιός έχει προδρομικό πλακούντα!

Αποκάλυψε ότι έχει προδρομικό πλακούντα στην 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της με αυτή τη φώτο

Η 38χρονη που πριν μερικούς μήνες αποκάλυψε ότι θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν μερικές ώρες, γυμνή φωτογραφία της, αποκαλύπτοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και λέγοντας στους θαυμαστές της ότι έχει προδρομικό πλακούντα.

«Θέλετε να μιλήσουμε για τον προδρομικό μου πλακούντα;», έγραφε κάτω από τη φωτογραφία, ρωτώντας τους θαυμαστές τις, προσθέτοντας μάλιστα ότι διανύει την 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.



Στον προδρομικό πλακούντα, ο πλακούντας είναι ασυνήθιστα χαμηλά στη μήτρα, δίπλα ή σε σημείο που καλύπτει το τράχηλο της μήτρας. Πρόκειται για μια κατάσταση που πέρασε και ηTori Spelling, όταν περίμενε το 4ο παιδί της, τον γιο της Finn Davey, που τώρα είναι 4,5 ετών.

«Ήμουν στο μπάνιο, ζαλισμένη και χάνοντας αρκετό αίμα. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο σκέφτηκα "Αυτό είναι..."», είχε πει η Tory τον Οκτώβριο του 2012 και όταν είχε ήδη μπει στην 20η εβδομάδα της κύησης. «Υπήρχε τόσο αίμα που πίστευα ότι θα πεθάνω ή ότι θα χάσω το παιδί μου!».

Εκτός από την Tori Spelling όμως και η Kim Kardashian, αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα τόσο στην εγκυμοσύνη της North όσο και στην εγκυμοσύνη του Saint.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά συμπτώματα του προδρομικού πλακούντα είναι η ζωηρή, κόκκινη κολπική αιμορραγία κατά το δεύτερο ήμισυ της εγκυμοσύνης. Η αιμορραγία σταματά συνήθως χωρίς θεραπεία, αλλά σχεδόν πάντα επαναλαμβάνεται ημέρες ή εβδομάδες αργότερα.

Η εμφάνιση προδρομικού πλακούντα στις περισσότερες γυναίκες οφείλεται σε τυχαίους παράγοντες. Όπως για παράδειγμα αν είχατε προδρομικό πλακούντα σε μια προηγούμενη εγκυμοσύνη, αν είστε έγκυος με δίδυμα, αν πριν είχατε γεννήσει με καισαρική τομή κ.α.

jenny
jenny 2

H Jenny Mollen, τον Απρίλιο αποκάλυψε ότι περιμένει αγόρι. Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Jason Biggs από τις 23 Απριλίου 2008 και μαζί έχουν ακόμη ένα γιο, τον Sid, 3 ετών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved