Ο συγκινητικός τρόπος που ένα κορίτσι τίμησε τους γονείς της στην αποφοίτησή της

Την ημερα της αποφοίτησης της, η Madeleine Tarin, ήξερε ακριβώς ποια οικογενειακή φωτογραφια ήθελε να έχει.

Ο συγκινητικός τρόπος που ένα κορίτσι τίμησε τους γονείς της στην αποφοίτησή της

Οχι γιατί είχε σκεφτεί τις γωνίες και το φως, αλλά γιατί ήθελε μία ίδια πόζα σαν μια άλλη που είχε, πριν απο 17 χρόνια.

Στην παλιά οικογενειακή φωτογραφία η Madeleine ήταν ένα παιδάκι στους ώμους του μπαμπά της, με αφορμή ένα επίτευγμα της μαμάς. Και ήθελε να το ξανακάνει. Οταν τη γέννησε η μητέρα της, ήταν μόλις 16 και ο μπαμπάς της 17 χρονών. Οπως η ίδια έγραψε, και οι δύο της γονείς είχαν δεχθει μεγάλη κριτική και πιεση που αποφάσισαν να δημιουργήσουν τότε, οικογένεια. Εμειναν όμως μαζί και δυνατοί.

Είπε μάλιστα ότι όταν γεννήθηκε η ίδια, οι γονείς της ακόμη έμεναν ο καθένας με τους γονείς του(!) και παλευαν ταυτόχρονα πολύ για να την μεγαλώνουν και μαζί! Τώρα έχει δύο ακόμη αδελφές και οι γονείς της μοιράζονται έναν πολύ δυνατό γάμο, βασισμένο σε αμέτρητη αγάπη και δύναμη.

Η παλιά φωτογραφία εχει υπάρξει έμπνευση για την ίδια και μεγαλώνοντας ήξερε ότι θέλει να την ξαναδημιουργήσει για να δείξει πόσο έχουν εξελιχθεί ως η οικογένεια και πόσα έχουν καταφέρει. "Οι γονείς μου ήταν πάντα το κίνητρό μου" δήλωσε "και δε θα μπορούσα να ζητήσω για μια πιο όμορφη, υποστηρικτική και δυνατή οικογένεια από αυτή που μου έδωσε ο Θεός".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved