Amal- G.Clooney: Τι σημαίνουν τα ονόματα «Ella» και «Alexander» που επέλεξαν για τα δίδυμα

Για ποιο λόγο άραγε ο George Clooney και η Amal, ονόμασαν τα δίδυμα Ella και Alexander;

Amal- G.Clooney: Τι σημαίνουν τα ονόματα «Ella» και «Alexander» που επέλεξαν για τα δίδυμα

Το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του στις 6 Ιουνίου 2017 όπως έγινε γνωστό και ήδη επέλεξαν τα ονόματά τους, δίνοντάς τα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το Baby Center, το όνομα Ella, προέρχεται από το όνομα Eleanor και Ellen. Σημαίνει «λαμπερό» και «όμορφη νεράιδα». Σύμφωνα με το ίδιο site, το όνομα Ella, είναι το 12ατο πιο δημοφιλές όνομα για κορίτσια αυτή τη χρονιά.

Όσον αφορά το όνομα Alexander, αυτό προέρχεται από τον Μέγα Αλέξανδρο και σύμφωνα με το Baby Center, το όνομα αυτό βρίσκεται στη 16η θέση με τα πιο δημοφιλή ονόματα για αγόρια, το 2017.

clooney

Δεν είναι ξεκάθαρο αν τα δίδυμα έχουν μεσαία ονόματα. Το νέο της εγκυμοσύνης της Amal Clooney, έγινε γνωστό τον Φεβρουάριο (2017) και έκτοτε τα μέσα πολιορκούσαν το ζευγάρι για ένα αποκλειστικό πλάνο.

«Σήμερα το πρωί, η Amal και ο George, υποδέχτηκαν την Ella και τον Alexander Clooney στις ζωές τους. Τα μωρά και η Amal, χαίρουν άκρας υγείας, είναι ευτυχισμένοι και τα πάνε μια χαρά!», έγραφε το δελτίο τύπου που δημοσίευσε εκπρόσωπος του 56χρονου ηθοποιού.

Ο ηθοποιός, στο παρελθόν όπως σας είχαμε αναφέρει, είχε αστειευτεί ότι τα όνομα των παιδιών του θα είναι «Casa» και «Amigos».

«Η γυναίκα μου δεν μου επιτρέπει να ονομάσω τα παιδιά "Casa" και "Amigos", είναι το μόνο πράγμα που δεν μου επιτρέπεται να κάνω!», είχε πει σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved