Επώνυμη μέλλουσα μαμά επισκέφθηκε κλινική που ειδικεύεται στη νέα τάση της πλακουντοφαγίας

Λίγο πριν υποδεχθεί το μωρό της, η 28χρονη απαθανατίστηκε να βγαινει από κέντρο χαπιών πλακούντα...

Επώνυμη μέλλουσα μαμά επισκέφθηκε κλινική που ειδικεύεται στη νέα τάση της πλακουντοφαγίας

Λίγο πριν υποδεχθεί το μωρό της, η 28χρονη απαθανατίστηκε να βγαινει από κέντρο χαπιών πλακούντα...

Προκειται για τη νέα τάση στην Αμερική, σύμφωνα με την οποία οι μανούλες... τρώνε τον πλακούντα τους, σε μορφή χαπιού, αφού γεννήσουν, και υποστηρίζουν ότι τα οφέλη είναι πολλά στην υγεία και τη διάθεσή τους.

Ο πλακούντας δεν τρώγεται στη μορφή που έχει όταν βγαίνει από το σώμα της γυναίκας αλλά ύστερα από ειδική επεξεργασία αποξηραίνεται και μοιράζεται σε κάψουλες. Στην Αμερική μάλιστα υπάρχουν «ειδικοί» που έρχονται στο σπίτι ή το μαιευτήριο, παίρνουν τον πλακούντα που διατηρείται μέχρι 48 ώρες στο ψυγείο και τον επιστρέφουν σε μορφή μικροσκοπικών δισκίων. Πολλές επώνυμες μαμάδες το έχουν δοκιμάσει και λένε πως είδαν ορατές διαφορές στη διάθεσή τους, καθώς οι ορμόνες τους ρυθμίζονται με ένα νεο απίθανο τρόπο. Επιστημονικα, δεν έχει αποδειχθεί τίποτα προς καμία κατεύθυνση, αλλά οι βιομηχανίες ήδη παράγουν το χάπι και έχουν εκατοντάδες πελάτες τα τελευταία χρόνια.

Η μέλλουσα μαμά, φαίνεται ότι ήθελε να μάθει περισσότερα για το θέμα της πλακουντοφαγίας, και επισκέφθηκε ένα τέτοιο κέντρο για να κατατοπιστεί.

Με ένα μαύρο κολλητό μίνι φόρεμα, έλαμπε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τη δείχνουν στους δρόμους του Λίβερπουλ.

Next stop arrival! Pregnant Chelsee Healey continued to show off her blossoming bump ahead of her due date when she was seen at Placenta Plus in Liverpool on Thursday
Sensational! The 28-year-old actress proudly continued to show off her heavily pregnant stomach in a fitted T-shirt style minidress  as she soaked up the sunshine on her stroll 

Μια ψηλή κοτσίδα, ελαφρύ κραγιον και ελαφρύ smokey eyeliner ολοκλήρωναν την εμφάνισή της Chelsee Healey που θέλησε να επισκεφθεί το κέντρο για να μάθει .αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τα χάπια να δίνουν ορμόνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά στην λ

Πριν λίγες μέρες η μέλλουσα μαμά είχε γράψει στο τουίτερ της ότι ψαχνουν ακόμη όνομα για το μωρό, καρπό του έρωτά της από τον Jack Malloy, που θα έρθει στον κόσμο τον Ιούλιο.

Chic and cheerful: Chelsee seemed in great spirits as she soaked up the sunshine
Excited! The expectant mother looked in a state of bliss as she prepares to welcome her first born child

Η Chelsee είναι βρετανίδα ηθοποιός, γνωστή για το ρόλο της Janeece Bryant στο σχολικό δράμα σειρά του BBC Waterloo Road από το 2006 έως το 2012 και για το ρόλο της Honey Wright στο ιατρικό δράμα του BBC, τη σειρά Casualty από το 2014 έως το 2015. Από το 2016 υποδύεται την Goldie McQueen στο κανάλι 4 στη σαπουνόπερα Hollyoaks.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved