Οι ταινίες της Disney που πρέπει να παρακολουθήσεις με την οικογένειά σου!

Ποιος δεν έχει κλάψει βλέποντας τον «Βασιλιά των Λιονταριών» και ποιος δεν έχει γελάσει μέχρι... δακρύων με τις περιπέτειες του Μίκυ Μάους ή του Ντόναλντ Ντακ;

Οι ταινίες της Disney που πρέπει να παρακολουθήσεις με την οικογένειά σου!

Είναι οι αναμνήσεις από την πιο ξέγνοιαστη και ανέμελη εποχή μας, οι ήρωες των ταινιών των παιδικών μας χρόνων, που ακόμα και σήμερα καταφέρνουν να καθηλώσουν τα αγγελούδια μας, που παρακολουθούν μαγεμένα!

Γιατί πόσες φορές δεν έχεις «πιάσει» τον εαυτό σου να χαζεύει τα κινούμενα σχέδια που παρακολουθεί η οικογένειά σου; Οι ταινίες τις Disney με τα πολύχρωμα σκίτσα, τα ευφάνταστα τραγούδια, τις περιπέτειες και τις ιστορίες τους, μαγνητίζουν μικρούς και μεγάλους όσα χρόνια και αν περάσουν... Γιατί κάθε φορά ανακαλύπτουμε μία νέα πτυχή τους, που δεν είχαμε παρατηρήσει, συγκινούμαστε, προβληματιζόμαστε και διασκεδάζουμε, παρέα με την οικογένειά μας.

Χρυσόσκονη, μαγικά ραβδιά, παραμυθένιες ζωές, παραδεισένιοι κόσμοι, όπου τα πάντα είναι δυνατά, έχουν τη δύναμη ακόμα και σήμερα να μας κάνουν να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα, να γινόμαστε πιο ρομαντικές, να πιστεύουμε στα παραμύθια και να βλέπουμε λίγο πιο αισιόδοξα τη ζωή! Και όλα αυτά περνώντας ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας, ενώ μαθαίνουμε με τον πιο ευχάριστο τρόπο διαχρονικά μηνύματα, αξίες και διδάγματα.
Γιατί όσες δυσκολίες, «κακές μάγισσες» και αν συναντάμε, είναι σημαντικό να διατηρούμε την αισιοδοξία μας και να μπορούμε να ελπίζουμε ότι στο τέλος θα έχουμε το happy end που ονειρευόμαστε και «θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!».

vodafone1

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να φέρεις τη μαγεία της Disney στο σπίτι σου, και να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ιστορίες με τα παιδιά σου. Τα μπερδέματα της Ραπουνζέλ, οι συνταγές του Ratatouille, οι περιπέτειες του Σίμπα και άλλων ηρώων έρχονται στο σαλόνι σου αποκλειστικά από το Vodafone TV, για να οργανώσεις τις πιο διασκεδαστικές οικογενειακές βραδιές στο σπίτι! Για τρεις μήνες, από τις 17 Μαΐου μέχρι και τις 17 Αυγούστου, μπορείτε να χαλαρώσετε στον καναπέ με τους αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας και συζητώντας τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων Disney, μέσα από το Vodafone TV, από την κατηγορία «Family Disney Magic». Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν!

Μήπως τώρα πιστεύεις στα παραμύθια; Και όμως, είναι αλήθεια, όλοι οι ήρωες της παιδικής μας ηλικίας ζουν και βασιλεύουν στο Παρίσι. Βλέποντας με την οικογένειά σου την αγαπημένη σας ταινία, μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση για να ζήσετε μία συναρπαστική εμπειρία στην Πόλη του Φωτός, κερδίζοντας ένα από τα πέντε ταξίδια για όλη την οικογένεια και γνωρίζοντας από κοντά τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της Disney!

Εκμεταλλεύσου το και μετέτρεψε το σπίτι σου στην πιο άνετη κινηματογραφική αίθουσα, αξιοποιώντας τον χρόνο σου με την οικογένειά σου στο μέγιστο. Γιατί οι μικρές στιγμές είναι οι πιο σημαντικές αναμνήσεις, που μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας και η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved