ΕΣΠΑ 2016-2017: Αναρτήθηκε η αίτηση για τους παιδικούς σταθμούς, κατεβάστε τη από το Mothersblog.gr

Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2017 - 2018 «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» απο την ΕΕΤΑΑ .Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 9η Ιουνίου και ώρα 24:00.

ΕΣΠΑ 2016-2017: Αναρτήθηκε η αίτηση για τους παιδικούς σταθμούς, κατεβάστε τη από το Mothersblog.gr

Κάθε ωφελούμενος/η μπορεί να υποβάλει μια και μοναδική αίτηση, βάσει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, που θα δηλώσει κατά την ηλεκτρονική υποβολή.

Η δράση υλοποιείται μέσα από κύκλο Πρόσκλησης διάρκειας 11 μηνών, που αντιστοιχεί στο σχολικό έτος 2017¬2018 (από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 έως την 31η Ιουλίου 2018), όσο και η μέγιστη διάρκεια ισχύος της «αξίας τοποθέτησης» (voucher) για τους ωφελούμενους, που θα επιλεγούν.

Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) στις 4/7/2017.

Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψηφίου.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μαζί με την εκτύπωση της «Αίτησης συμμετοχής - Δήλωσης», όπως αυτή έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά, θα τοποθετούνται σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΤΟΥΣ 2017-2018, και θα υποβάλλονται, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στις ακόλουθες Διευθύνσεις ανάλογα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων / αιτουσών, ως ακολούθως:

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις διευθύνσεις αποστολής:

ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Για τις περιφέρειες: ΚΡΗΤΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Διεύθυνση: Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Για την περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Τσιμισκή 27 - 54626, Θεσσαλονίκη
ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Για τις περιφέρειες ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Διεύθυνση: Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος - 41222, Λάρισα

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, γυναικών και ανδρών, θα ληφθούν υπόψη μόνον εφόσον κατατεθούν σύμφωνα με τις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Kατεβάστε την αίτηση ΕΔΩ συμπληρώνοντας ΑΦΜ και ΑΜΚΑ

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης ΕΔΩ [Δείγμα αίτησης (κενή)]

Ανακοίνωση για τις/τους αιτούσες/αιτούντες

Δείτε ΕΔΩ όλη την πρόσκληση και τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved