Μαμάδες δοκιμάζουν μαγιό και ταυτιζόμαστε απόλυτα μαζί τους (vid)

Τα μαγιό έχουν την τιμητική τους και αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες γυναίκες στα δοκιμαστήρια αναφωνούν «Τι στο καλό;».

Μαμάδες δοκιμάζουν μαγιό και ταυτιζόμαστε απόλυτα μαζί τους (vid)

Δύο τέτοιες γυναίκες είναι η Kristin Hensley και η Jen Smedley. Οι δυο αυτές μαμάδες διατηρούν δικό τους κανάλι στο YouTube (IMOmSoHard) και δημιουργούν βίντεο με τα οποία ταυτίζονται αρκετές μαμάδες ανά τον κόσμο.

Το viral βιντεάκι τους ξεκινά με τις ίδιες να δοκιμάζουν τα ρούχα που φορούν οι άνδρες τους στην παραλία. Φαρδιά μαγιό και ένα απλό t-shirt, ρούχα που κρύβουν όλες τις ατέλειές τους, ρούχα που θεωρούν ότι είναι cool, που δίνουν άνεση στις κινήσεις και ρούχα που είναι άνετα ειδικά αν είσαι γονιός.

Κάτι που δεν ισχύει και για τις γυναίκες. Συμφωνείτε;

Μια γυναίκα για να βγει στην παραλία και σύμφωνα με τα «στερεότυπα» πρέπει να είναι «κορμάρα» και «fit». Τουλάχιστον, αυτό «δείχνουν» με τον τρόπο τους τα μαγιό που κυκλοφορούν στην αγορά. Μονοκίνι, μπικίνι, με κορδόνια, χωρίς κορδόνια, με τρυπούλες από δω και από 'κει.

Αλήθεια πόσο βολικά είναι αυτά τα μαγιό για μια γυναίκα με παιδιά; Δεν είναι λίγο αστείο να φοράς μαγιό με βολάν και να κυνηγάς το μικρό σου με το τάπερ στα χέρια για να φάει τα φρούτα του; Το αστείο βίντεο έχουν δει πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες και έχει κοινοποιηθεί πάνω από 76.000 φορές.

Η Hensley μέσα από το βίντεο ξεκαθαρίζει: «Θέλω η κόρη μου να αγαπά τη ζωή της και να αγαπά τον εαυτό της όχι επειδή θα της το πω εγώ να το κάνει αλλά επειδή θα την έχω διδάξει να το κάνει».



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved