Η «θρασύτατη» μαμά, δημοσίευσε αυτή τη φώτο ένα χρόνο πριν, όμως την κοινοποιούν ακόμη

Ένα χρόνο πριν, μία περήφανη μαμά που θήλαζε δημόσια το γιο της στο σούπερ μάρκετ, μοιράστηκε τη φωτογραφία με το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media με ένα κείμενο που εμμέσως πλην σαφώς έγραφε "Αν δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις, δεν δίνω δεκάρα τσακιστή!».

Η «θρασύτατη» μαμά, δημοσίευσε αυτή τη φώτο ένα χρόνο πριν, όμως την κοινοποιούν ακόμη

Τι και αν αυτό έγινε πέρυσι. Η συγκεκριμένη φωτογραφία συνεχίζει να λαμβάνει clicks και κοινοποιήσεις στο Facebook, διατηρώντας τη στις πρώτες θέσεις των viral φωτογραφιών.

Τη δημοσίευση έκανε η ίδια στις 28 Απριλίου 2016. To post της Whitney Renne Huntwork έχει 108 σχόλια και 138,083 κοινοποιήσεις, αλλά ποιος ξέρει πόσες φορές ακόμη θα κοινοποιηθεί από τη στιγμή που εσείς το διαβάζετε αυτό.

whitney

Τη φωτογραφία της συνόδευε το εξής σχόλιο:

«Οποιαδήποτε ώρα. Οπουδήποτε. Μπορεί να κοιτάζεις και δεν με νοιάζει. Θα ταΐσω το πεινασμένο παιδί μου, εδώ ή εκεί και αν δεν σου αρέσει το στήθος μου δεν με νοιάζει καθόλου. Στο εστιατόριο; Στο κατάστημα; Είναι ένα κινούμενο δοχείο γάλακτος. Στο θέατρο; Στο μουσείο; Αλλά εσύ σίγουρα θα προσπαθείς να δεις το στήθος μου. Στήθος ή μπουκάλι, και τα δύο είναι απλά φαγητό. Ακόμη πιστεύεις ότι θα έπρεπε να καλυφτώ; Να πας και να το πεις στη μαμά σου αυτό. Σκέφτεσαι να βγάλεις το κινητό και να βγάλεις φωτογραφία; Πιστεύεις ακόμη ότι είναι δικό μου πρόβλημα; Δεν θα ευχόσουν να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του; Πιστεύεις ότι είμαι αηδιαστική; Μπορώ να πω το ίδιο και για εσένα; Πιστεύεις ότι παίζω το παιχνίδι της αναζήτησης προσοχής; Αν ναι, τότε κάνεις λάθος γιατί όπως βλέπεις το μόνο που με ανησυχεί είναι η άνεση του μωρού μου και η δική μου.

Με εκτίμηση Whitney, η θρασύτατη μαμά και ο θρασύτατος γιος της που τόλμησαν να απολαύσουν μια στιγμή θηλασμού!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved