«Έχω τρελαθεί από χαρά!»: Γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Πετάει από χαρά και όχι άδικα. Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και τα νέα κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

«Έχω τρελαθεί από χαρά!»: Γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Πριν μερικές ώρες ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Οι περιπέτειες για εμάς μόλις τώρα αρχίζουν. Θα έχουμε ένα νέο μέλος την οικογένειά μας, και είμαι ενθουσιασμένος από την
άνευ όρων αγάπη που ήδη κατέχω για αυτό το παιδί!», είπε ο 38χρονος και συνέχισε.



«Έχω ένα σαφές όραμα για τον Πατέρα που θέλω να γίνω, αλλά η τελειότητα έγκειται στην ισορροπία και την ομαδική δουλειά που έχουμε καλλιεργήσει με την Renee. Τώρα, περιμένουμε απλά με ανοιχτές αγκάλες!».

star glee

Ο δάσκαλος της γνωστής σειράς Glee, Mr. Schu ή κατά κόσμον Matthew Morrison, μαζί με τη σύζυγό του Renee, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2011 και παντρεύτηκαν στο Maui τον Οκτώβριο του 2014.

«Οι φίλοι του Matt, λατρεύουν τη Renee!», είπε άνθρωπος από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του ηθοποιού και συνέχισε, «Δεν έχουν δει ποτέ ξανά τον Matt πιο ευτυχισμένο. Τον υποστηρίζει σε ό,τι και αν κάνει!».

Ο ίδιος είχε πει για τη Renee: «Πόσο τυχερός είμαι; Η υπέροχη γυναίκα μου, χόρεψε hula για εμένα την ημέρα του γάμου μας, δύο χρόνια πριν. Νιώθω ευγνώμων να γνωρίζω το πόσο με αγαπά, με σέβεται και πόσο με υποστηρίζει αυτή η δυναμική γυναίκα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved