Συμπεριλάβετε τα παιδιά σας στην πρωτοχρονιάτικη διασκέδαση

Δεν υπάρχει λόγος να μην μετέχουν και τα παιδιά σας στη γιορτή της Πρωτοχρονιάς.

Συμπεριλάβετε τα παιδιά σας στην πρωτοχρονιάτικη διασκέδαση

Μπορείτε να διοργανώσετε ένα ρεβεγιόν το οποίο να είναι φιλικό προς τα παιδιά σας και βέβαια δεν πειράζει αν τη συγκεκριμένη μέρα δεν κοιμηθούν όσο πρέπει ή πέσουν πολύ αργά, είναι Πρωτοχρονιά.

Σχεδιάζοντας το πάρτι μαζί τους είναι εξίσου διασκεδαστικό. Μπορούν να σας βοηθήσουν στη διακόσμηση. Πάνω απ' όλα τα μικρά σας πρέπει να έχουν παρέα το βράδυ της γιορτής και δεν πρόκειται ποτέ να σας ενοχλήσουν. Φροντίστε επίσης να έχετε αρκετό finger food και δεν θα πείραζε να σερβίρετε και κανένα χυμό.

Οργανώστε παιχνίδια που θα μπορούν και τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά να παίξουν, από παντομίμα μέχρι και άλλα ομαδικά παιχνίδια. Ένα καραόκε θα ήταν επίσης κάτι με το οποίο θα διασκέδαζαν και ίσως να το έβρισκαν ωραίο και πολλοί από τους δικούς σας καλεσμένους.

Όσο πλησιάζουν τα μεσάνυχτα τόσο πιο μεγάλη ανυπομονησία θα υπάρχει. Πάρτε τους λοιπόν παιχνίδια που να κάνουν θόρυβο και στην αλλαγή του χρόνου δεν θα έχουν πρόβλημα να παίξουν με αυτά.

Καλό είναι πάντως να έχετε και ένα χώρο όπου κάποια στιγμή τα παιδιά θα μπορούν να ξαπλώσουν, έστω μέχρι να φύγουν με τους γονείς τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved