Πώς γιόρτασαν οι διάσημοι τη Γιορτή της Μητέρας: Αλλοι με τη μαμά τους κι άλλοι με τα παιδιά τους

Αλλοι με μια φωτογραφία του παιδιού τους, και άλλοι της μαμάς του, οι σταρ κάθε χώρου, ανά τον κόσμο, μοιράστηκαν σήμερα με κάποιο τρόπο τα συναισθήματά τους, μεσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Πώς γιόρτασαν οι διάσημοι τη Γιορτή της Μητέρας: Αλλοι με τη μαμά τους κι άλλοι με τα παιδιά τους

Ας δούμε μερικά από τα φωτογραφικά καρέ που ξεχώρισαν.

Η δική μας Δέσποινα Καμπούρη, Διευθύντρια του Mothersblog.gr και του Queen.gr δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια όμορφη χειροτεχνία της μεγάλης της κόρης Έλενας, που έγραφε "μαμά σ'αγαπώ".

δεσσ

Η Ελένη Πετρουλάκη, ανάρτησε μια φωτογραφία με τις κόρες της και έγραψε ένα συγκινητικο μήνυμα για τη μητρότητα, που έλεγε τα εξής: Μητέρα.. Υποχρεώσεις και απαιτήσεις πολλές .. Αλλά ένα χαμόγελο τους αρκεί να σε κάνει να νιώθεις ότι όλος ο κοσμος είναι δικός σου ... Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να ζήσω την μητρότητα σε όλο της το μεγαλείο και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλες αυτές Τίς γυναίκες που κάνουν απίστευτη προσπάθεια να αποκτήσουν παιδί να μην εγκαταλείπουν ... Να το πιστέψουν ότι κάποια στιγμή θα γίνει ... Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικο .. Η πίστη ... Το έχω βιώσει και το χω νιωςει και κανεις Μα κανεις δεν μπορεί να σε καταλάβει ... Χρονια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κοσμου !!

πετροθ

Η Ναταλί Κακκαβά, ανέβασε μία φωτογραφία με τους γιους της και έγραψε "Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες...που κάνουν τόσα πολλά και το μόνο που περιμένουν είναι μια μεγάλη αγκαλιά.."

κακαβα

Η πάντα λακωνική Σμαράγδα Καρύδη, ανέβασε μία φωτογραφία της μαμάς της, στην οποία θα παρατηρήσετε και την εκπληκτική ομοιότητά τους, και έγραψε "Το μανουλάκι μου το όμορφο❤️ #happymothersday"

σμαραγδα

Η Ευγενία Μανωλιδου ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της, σχολιάζοντας "Loving you is easy cause you're beautiful... #precious #preciousmoments #welcomeback #love #motherdaughter"

μανολιδου

Η νέα μαμά Κατερίνα Μουτσάτσου, πόσταρε μία από τις πιο δυνατές φωτογραφίες που είδαμε σήμερα με το επίσης ουσιαστικό σχόλιο "Γιορτάζω για πρώτη φορά" που τα λέει όλα με 4 μόνο λέξεις...

μοθτσ

H Bίκυ Καγιά ανέβασε μια φωτογραφία με την μικρή Μπιάνκα, σχολιάζοντας το δώρο της μητρότητας που της έχει χαρίσει η κόρη της... "Being your mother is the most important and precious gift I ever received! ????#happymothersday #bianca #mybabyqueen"

kaya

Από τα ξεχωριστά στιγμιότυπα της Ημέρας, η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά, στην αγκαλιά της Μητέρας του, με το σχόλιο "Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο χαμόγελο στη ζωή μας που είναι πάντα παρών!!! Χρόνια πολλά Μητέρα ❤ #MothersDay #Love #MotherAndSon"

sak

Eνας άλλος Σάκης της επικαιρότητας, ο Τανιμανίδης, δεν μπόρεσε να μη στείλει αγάπη στη δική του μαμά, από τον Άγιο Δομίνικο, σημειώνοντας και ότι του λείπει... "Μαμα σ'αγαπω! ? #MothersDay #Imissyou" έγραψε ο παρουσιαστής ΄κρατώντας μια πελώρια καρδιά.

τανι

H Σήλια Δραγούνη, ανάρτησε μια απίθανη φωτογραφία, να φιλάει τον γιο της, με το σχόλιο ☀️..you make me happy when skies are grey..#happy#mothersday

σιλια

Με παιχνιδιάρικη διάθεση, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε τη μαμά της και την ίδια 36 χρόνια πριν, σχολιάζοντας Χρόνια πολλά μαμα!!! #mothersday #unconditionallove #motherdaughtergoals #me #and #my #mom #36yearsago

λασκα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με χιούμορ και με την παράκληση να μη σχολιάσουμε 'το ένα μάτι στη δύση το άλλο στην ανατολή' ανέβασε μια φωτογραφία στην αγκαλιά της μαμάς του, γράφοντας Χρονια πολλά ρε μάνα !!!#denthelosxolia#asximomoro#enamatidusialloanatoli#transformers#opoiospimalakiathafaeimplokarisma#

φδσ

H Πηνελοπη Αναστασοπούλου ανέβασε μια ωραία φωτογραφία με την κόρη και τη μαμά της, και με ένα ακόμη πιο ωραίο μήνυμα...

Τίποτα δεν ήξερα κι ας νόμιζα ότι τα ήξερα όλα... και όλα μου τα νεύρα, τα κατηγορώ, τις ευθύνες σε σένα πάντα τις έριχνα... και μετά ήρθε η μικρή και να ξέρεις θα τα πληρώσω όλα όσα σου έχω κάνει και όλα της τα νεύρα, τα κατηγορώ, τις ευθύνες σε μένα θα τα ρίχνει... κι εγώ θα τα δέχομαι όπως ακριβώς κάνεις κι εσύ γιατί αγάπη σαν αυτή άλλη δεν υπάρχει... Είναι το τυχερό μου και είμαι το δικό σου... κι αν ποτέ κερδίσω το τζόκερ στό χω πει θα μας πάω πάλι σ αυτό το μαγικό μέρος να το ευχαριστηθούμε αυτή τη φορά... mothersday #love #3generations #tzoker #souallazeitizoi

πολ

Από την ξένη showbiz, η Drew Barrymore ανέβασε μια φωτογραφία να φιλάει την κόρη της, με το σχόλιο Mother's Day! This was a shoot for @flowerbeauty photographed by @lachlanbailey years ago and I had it framed for @cocokopelman #lovethismoment #meandmygirl #olivemylove

δρεα

Η Kate Hudson, ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία με τη μαμά της, εξυμνώντας της με αφορμή ένα χθεσινοβραδινό βραβείο που παρέλαβε, ενώ στα σχόλια όλοι τους ευχήθηκαν για τη Γιορτή της Μητέρας. "Mama Goldie knocked it out of the park last night at the #Snatched premiere! @amyschumer you are brilliant and beautiful ?What a great night! And if you want a fun night at the movies this weekend, @snatchedmovie is your ticket. I'm not saying that because I'm bias. I say it because I laughed my ass off ? and it made me wanna hold on and squeeze my Mama close and tight ?"

kate

H Jessica Alba, μαμά και η ίδια, ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με τη μαμά της, με το σχόλιο Kicked off the #mothersday weekend @oliverpeoples party with my sweet momma @cathyalba,

alba

ενώ συνέχισε ανεβάζοντας τα πόδια των κοριτσιών και τα δικά της με τις ίδιες σαγιονάρες, για να τιμήσει και τη δική της Γιορτή!

alba2

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, Ροναλντίνιο, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά του, με τη λεζάντα, "Η μαμά μου είναι η καλύτερη του κόσμου".

ρονα

H Madonna, αφού ανέβασε ένα ένα τα παιδιά της, γράφοντας για τη χαρά που της δίνουν, ανέβασε και μία φωτογραφία με τη δική της μητέρα, γράφοντας: Το μεγαλύτερο επιτευγμα της ζωής μου είναι να ειμαι η Μητέρα που δεν ήξερα ποτέ. ♥️ Happy Mother's Day στη Μαμά μου που ελπίζω να με προσέχει, και σε όλους όσους έχουν γνωρίσει τις θυσίες και τις χαρές της Μητρότητας. ????

mado

H Alicia Keys ανάρτησε μια φωτογραφία με τη δική της μαμά και το σχόλιο #Είναι βασιλιάς, βασίλισσα, μαχητής, γυναίκα, οδηγός, επαναστάτης, Η μαμά μου, η δασκάλα μου, η κολλητή μου, η έμπνευσή μου, η μανούλα μου. Το ευχαριστώ είναι πολύ αδύναμη λέξη. Σε γιορτάζω κάθε μέρα.

φρρ

Η Liv Tyler πόσταρε μία φωτογραφία με τη μαμά της και τη γιαγιά της και στη λεζάντα ευχήθηκε και στις δύο, λέγοντας πόσο τις αγαπά και πόσο τις ευγνωμονεί:?Happy Mother's Day to my momma Bebe and her momma Dorothea. We call her GG for great Grammy ? I'm so grateful to you both and love you to bits ?

φρρ

Η Heidi Klum ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία με τα παιδιά της, που συγκέντρωσε αμέτρητα Likes

φρρ

και αργότερα, μία με τη μαμά της που έγραφε My Mom.... I love you ❤️ #mothersday

φρρ

Και η Gisele με μια φανταστική φωτογραφία με τα παιδιά της έγραψε: Δεν υπάαρχει μεγαλύτερη αγάπη. Ευχαριστώ άγγελοί μου που με διαλέξατε να ειμαι μαμα σας. Στέλνω αγάπη σε όλες τις μανούλες αλλά και στη δική μου. Απολαύστε τη μέρα σας! ❤

φρρ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved