Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κάνει πεζοπορία στο πάρκο!

Μπορεί να ετοιμάζεται να καλωσορίσει το δεύτερο μωρό της, αλλά αποδεικνύει ότι η εγκυμοσύνη δεν την σταματά από την άσκηση.

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κάνει πεζοπορία στο πάρκο!

Η μέλλουσα μανούλα αποφάσισε να κάνει πεζοπορία με τη φίλη της στο Franklin Canyon Park του Λος Αντζελες και δημοσίευσε... τα πειστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 37χρονη καλλονή, μοντέλο και ηθοποιός, έδωσε την ευκαιρία στους θαυμαστές της να σχολιάσουν την κοιλίτσα της, αφου την φωτογράφισε σε πρώτο πλάνο, στο πλάι της φίλης της, στη βόλτα τους στην εξοχή.

Ηταν αμικιγιάριστη, με φυσικό λουκ και φορούσε ένα καπελάκι για τον ήλιο. Η λεζάντα στο σχόλιο του μοντέλου από την Ουαλία, για τις 14.000 ακόλουθους ήταν 'Sweaty Betty's #pregnanthiking.'

403C3EC100000578 0 Burgeoning bump Danielle Bux 37 gave her Instagram followers a g a 190 1494602468752

Η Danielle Bux περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αμερικάνο δικηγόρο σύντροφό της Nate Greenwald, ενώ ειναι ήδη μαμά της 14χρονης Ella Willis, από την προηγούμενη σχέση της, τον πρώην παίκτη της Coventry City, Adam Willis.

θι

Η Danielle επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της τον Μάρτιο με μια φωτογραφία της φουσκωμένης της κοιλιάς, που συγκέντρωσε αμέτρητες ευχές από φίλους και γνωστούς, μεταξυ των οποίων και του Gary Lineker, του γνωστού ποδοσφαιριστή της Tottenham, που τώρα είναι ήδη 56 ετών, και με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2009-2016. Το μήνυμά του έγραφε "Συγχαρητήρια, ειμαι πολύ χαρούμενος για σας".

67

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι χώρισε επειδή ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου δεν ήθελε άλλα παιδιά, καθώς είχε ήδη 4 αγόρια από προηγούμενο γάμο του.

Η Danielle και ο Gary ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους το 2016, αλλά εχουν διατηρήσει άριστες σχεσεις.

12
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved