Πείραμα: Κι όμως απαγάγουν παιδί μπροστά από τα μάτια του πατέρα (vid)

Τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου κάνει το νέο πείραμα απαγωγής παιδιού στην κυριολεξία μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

 

 

Πείραμα: Κι όμως απαγάγουν παιδί μπροστά από τα μάτια του πατέρα (vid)

Για ευνόητους λόγους, ο Joey Salads, youtuber που δημοσιεύει στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, πειράματα που μόνο σκοπό έχουν να κινητοποιήσουν τους γονείς προσέχοντας περισσότερο τα παιδιά τους, έχει καλύψει το πρόσωπο τόσο του παιδιού που καταφέρνει να απαγάγει με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας αλλά και του πατέρα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, το μικρό αγόρι έχει πάει στο πάρκο με τον πατέρα του. Ο μικρός παίζει στην παιδική χαρά ενώ ο μπαμπάς του ασχολείται με το κινητό του. Ο Joey, πλησιάζει το μικρό αγόρι με δέλεαρ σοκολάτες και ζαχαρωτά και καταφέρνει να το απομακρύνει από το πάρκο.Λίγο αργότερα, ο πατέρας του παιδιού σηκώνει το βλέμμα του στην παιδική χαρά αλλά δεν βλέπει πουθενά το παιδί του. Τότε σηκώνεται και αρχίζει να ψάχνει.

Η μητέρα που παρακολουθεί όλη αυτή την ώρα το στιγμιότυπο, επεμβαίνει και επιτίθεται λεκτικά στον σύζυγό της για την απροσεξία του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και τα μάτια σας «δεκατέσσερα» στα παιδιά σας. Ένα λεπτό αρκεί για να σας απαγάγει κάποιος το παιδί σας.

Δείτε επίσης:
Σοκαριστικό πείραμα. Δείτε πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να κλέψει το παιδί σας! (βίντεο)

Νέο σοκαριστικό πείραμα αποδεικνύει πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να απαγάγει το παιδί μας! (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved