Ο γιος του Jimmy Kimmel και ακόμη 3 μωρά διάσημων που πάλεψαν για τη ζωή τους

Τη Δευτέρα ο Jimmy Kimmel εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια στην εκπομπή του, ότι ο γιος του William γεννήθηκε με τετραλογία Fallot με ατρησία του πνεύμονα και συγγενή καρδιοπάθεια .

Ο γιος του Jimmy Kimmel και ακόμη 3 μωρά διάσημων που πάλεψαν για τη ζωή τους

Ο Kimmel εξιστορήθηκε όλο το χρονικό από τη στιγμή της γέννησης του μικρούλη μέχρι τη στιγμή που μία νοσοκόμα παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και χρειάστηκε να γίνει χειρουργική παρέμβαση.

jaime king2

«Θα χρειαστεί να κάνει ακόμη μία χειρουργική επέμβαση σε 3-6 μήνες,» είπε ο παρουσιαστής ενώ αποκάλυψε ότι ο Billy θα χρειαστεί να κάνει και μία τρίτη «χειρουργική επέμβαση που δεν μπορούν να αποφύγουν, όταν θα είναι σε μεγαλύτερη ηλικία!».

Ο νέος μπαμπάς αστειεύτηκε: «Καημένο μου παιδί όχι μόνο πήρες μια κακή καρδιά αλλά και τη φάτσα μου!».

Jaime King

jaime king2


O 21-μηνών γιος της Jaime King, Leo Thames Newman, αντιμετώπισε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας όταν ήταν 4 μηνών. Το 2016. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι ο γιος της υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά τη διάγνωση σπάνιας ανωμαλίας της καρδιάς που ονομάζεται μετάθεση των μεγάλων αρτηριών.

Η σταρ χαρακτήρισε αυτή την εμπειρία «τρομακτική» και «τραυματική».

Sylvester Stallone

saint laurent 435


Η μεγαλύτερη κόρη του Stallone, Sofia (φώτο δεξιά), υποβλήθηκε για πρώτη φορά σε εγχείρηση καρδιάς όταν ήταν μόλις 2 μηνών και όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς της ότι πάσχει από μια συγγενή δυσπλασία της βαλβίδας.

Αυτή δεν ήταν όμως, η τελευταία φορά που η 20χρονη κόρη του Sylvester Stallone που έκανε χειρουργείο. Υποβλήθηκε πρόσφατα σε εγχείρηση καρδιάς το 2012 - την ίδια χρονιά που ο ετεροθαλής αδελφός της, Sage, πέθανε με τραγικό τρόπο από την επιπλοκές στην καρδιά.

Μετά το επιτυχημένο χειρουργείο το 2012, είπε σε συνέντευξή της: «Κάθε μέρα σκέφτομαι την καρδιά μου. Τρώω πολύ υγιεινά και καθώς κουράζομαι περισσότερο από το κανονικό, θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική ειδικά όταν αθλούμαι!».

Katherine Heigl

katherine heigl babies

Το 2009, η Katherine Heigl και ο σύζυγός Josh Kelley υιοθέτησαν την 9-μηνών κόρη τους, Naleigh, από τη Νότια Κορέα.

Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, που σήμερα είναι 8 ετών, γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια και σύμφωνα με το Bazaar Harper το 2010 και πριν φύγει από τη Νότια Κορέα είχε προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

«Η καρδιά της είναι 100 τοις εκατό μια χαρά τώρα», είχε δηλώσει η Heigl στο περιοδικό εκείνη την εποχή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved