Στάθης Ψάλτης: Τι ορκίστηκε στην κόρη του όταν εκείνη ήταν μικρή (vid)

Τελευταία φορά που ακούσαμε τον Στάθη Ψάλτη να μιλά για την κόρη του Μαρία, που απέκτησε από το γάμο του με την ηθοποιό Κάτια Κυβέλου, ήταν στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Μάιο του 2015.

Στάθης Ψάλτης: Τι ορκίστηκε στην κόρη του όταν εκείνη ήταν μικρή (vid)

Τότε ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, για τον τρόπο που τη μεγάλωσε και αποκάλυψε τον «όρκο» που της έδωσε όταν ήταν μικρή.

Δείτε για πρώτη φορά την κόρη και τις εγγονές του Στάθη Ψάλτη

«Η κόρη μου ποτέ δεν ασχολήθηκε με την ηθοποιία. Ασχολείται με το σχέδιο. Δεν ζήτησε ποτέ δημοσιότητα και δεν φοβήθηκε να βγει. Την είχα ελεύθερη αλλά το μεγάλωμα της κόρης μου ήταν πολύ αυστηρό. Της έλεγα ας πούμε στο σχολείο, στην πρώτη τάξη του δημοτικού "Κορίτσι μου αυτό μην το πάρεις, αν δεις ένα ωραίο μολύβι παιδί μου και σου αρέσει, μην το πάρεις, αυτό είναι κλεψιά, θα το πεις σε εμένα. Αν δεις κάποιον άλλο να παίρνει το μολύβι ενός φίλου σου, δεν θα το πεις, αυτό είναι ρουφιανιά! Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα ξέρεις! Γιατί εγώ αύριο μπορεί να πεθάνω! Και μου λέει "Μπαμπά, εσύ μου είπες ότι δεν θα πεθάνεις. Ορκίσου ότι δεν θα πεθάνεις... Θα με κάνεις πριγκίπισσα... Έτσι δεν μου 'χεις πει... Ορκίσου, Ορκίσου...", και ορκίστηκα!».

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:
{youtube}_OpMY-zyE20{/youtube}

Λίγα λόγια για τον μεγάλο κωμικό ηθοποιό Στάθη Ψάλτη:

Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω. Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και τελείωσε τη Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Ο κορυφαίος ηθοποιός έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια. Έχει παίξει πολλούς ρόλους, κατά το πλείστον κωμικούς. Έχουν μείνει αξέχαστες πολλές ατάκες από ταινίες του, όπως «Μανούλι, είσαι να τη βρούμε;», «Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!» και «Κούλα με την κουλάρα σου!».Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά Οι έμποροι των εθνών τραγούδησε το «Ήτανε μια φορά» του Σταύρου Ξαρχάκου. Από τότε έχει τραγουδήσει αρκετά τραγούδια σε ταινίες του και σε επιθεωρήσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved