Η αξία των Μy Little Pony παραμένει διαχρονική

Ακόμη θυμάμαι το 1989 όταν οι γονείς μου έφεραν στο σπίτι μια βιντεοταινία, ήταν ίσως η πρώτη ταινία που παρακολούθησα στο βίντεο. Ο ελληνικός τίτλος τώρα που τον googlαρα είναι, Μικρό μου Πόνυ, Η μεγάλη γιορτή!

Η αξία των Μy Little Pony παραμένει διαχρονική

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Πρέπει να είδα αυτή την ταινία πάνω από 5 φορές, έφτασα σε σημείο να γνωρίζω απ’έξω μέχρι και τους διαλόγους. Και κάπως έτσι λίγο αργότερα, όταν ήρθε η στιγμή για το γράμμα του Αι Βασίλη, εγώ έγραψα ότι θέλω ένα πόνυ.

Και ήρθε. Ένα υπέροχο κίτρινο πόνυ με ροζ μαλλιά και μια χτενούλα για να χτενίζω την ουρά και τη χαίτη του. Ακόμη και οι φίλες μου είχαν από ένα και κάθε απόγευμα, μαζευόμασταν στην αυλή στρώναμε μια κουρελού και καθόμασταν με τις ώρες να χτενίζουμε τα μικρά μας πόνυ. Τα χρόνια πέρασαν, εγώ μεγάλωσα, έγινα μαμά και κάπως έτσι ήρθα ξανά σε επαφή με τα μικρά αυτά Πόνυ.

posey

Βέβαια, μέσα στα τόσα χρόνια άλλαξαν πολλά. Από τα γραφικά στα animated videos μέχρι και τα παιχνίδια που βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων καταστημάτων παιχνιδιών. Μικρά πόνυ, μεγάλα πόνυ, κάποια με ανθρώπινη μορφή (Equestria Girls), ζωηρά χρώματα και μια ποικιλία που στα δικά μου χρόνια δεν υπήρχε.

rr

Όπως ήταν φυσικό η κόρη μου λάτρεψε αυτά τα νέα μικρά Πόνυ και έμαθε απ’ έξω τα τραγούδια που συνοδεύουν τις σειρές στην τηλεόραση. Τώρα πια αυτά τα μικρά Πόνυ, έρχονται περισσότερο ανανεωμένα και με πληθώρα εξαρτημάτων κάνοντας το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό διατηρώντας τη διαχρονική τους αξία. Μπορεί κάποτε ένα πόνυ να συνοδευόταν από μια απλή μικρή χτενούλα, τώρα όμως μια συσκευασία μπορεί να περιέχει μοδάτες ενδυμασίες -οι οποίες μάλιστα είναι συμβατές με όλες τις φιγούρες από το σετ ντυσίματος-, αξεσουάρ για τα μαλλιά, ενώ είναι κατασκευασμένα ώστε να έχουν κίνηση στα πόδια τους, δίνοντας την αίσθηση του καλπασμού.

ds
ter

Τώρα πια, το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστικό με τις νέες φιγούρες My Little Pony. Τα κορίτσια σας θα τις λατρέψουν, όπως άλλωστε λατρέψατε και εσείς όταν ήσασταν μικρές τα δικά σας μικρά Πόνυ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved