Γνωστή ηθοποιός απέκτησε μια κόρη μέσω παρένθετης μητέρας-10 χρόνια μετά εξομολογείται

Την αγαπήσαμε, τη λατρέψαμε από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε γνωστή τηλεοπτική σειρά, γελάσαμε μαζί της και τώρα πια, στην ηλικία των 63 ετών μιλά για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Γνωστή ηθοποιός απέκτησε μια κόρη μέσω παρένθετης μητέρας-10 χρόνια μετά εξομολογείται

«Όταν παίρνεις την απόφαση να φέρεις στον κόσμο παιδιά, πρέπει να αντιληφθείς ότι πρόκειται για μια μεγάλη δέσμευση. Τα έφερα σε αυτό τον κόσμο και δεν ήθελα να τα απογοητεύσω!», είπε στο περιοδικό People.

Η ηθοποιός έχει δύο παιδιά. Τη Sarah, 22 ετών και τον Jackson 21 έτους. Ωστόσο μετά το χωρισμό της το 2000 και τον δεύτερο γάμο της το 2004, πίστευε ότι είχε «τελειώσει» με το θέμα παιδιά.

kateysagal

«H Sarah και o Jackson γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων "Παντρεμένοι με Παιδιά" και τα δύο είχαν δικό τους παιδικό δωμάτιο δίπλα από το καμαρίνι μου!», είπε η Katey Sagal για τα πρώτα της παιδιά και συνέχισε, «Όταν ο Kurt και εγώ αρχίσαμε να βγαίνουμε, δεν ενδιαφερόταν και ο ίδιος για περισσότερα παιδιά. ¨Ήταν χαρούμενος που ήταν πατριός στη Sarah και τον Jackson. Ποτέ όμως ο ίδιος δεν είχε βιολογικά παιδιά, έτσι και περίπου 5 χρόνια μετά αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε ένα παιδί μαζί!».

esme1

«Κάπου εκεί όμως, σκέφτηκα ότι είμαι πολύ μεγάλη για να κυοφορήσω ένα παιδί», είπε η Sagal, εξηγώντας ότι στην αρχή σκεφτόταν την υιοθεσία, κάτι που όπως αποκάλυψε ήταν πολύ πιο δύσκολη διαδικασία απ'όσο φανταζόταν. Και κάπως έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να βρει μία παρένθετη μητέρα.

esme 2

«Περάσαμε όλη τη διαδικασία της εξωσωματικής και τόσο τα ωάρια όσο και τα σπερματοζωάρια δεν ήταν αρκετά δυνατά. Παρόλα αυτά είπα όμως, "Ας προσπαθήσουμε και αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει"! Και η μικρή μας Esme τα κατάφερε!», λέει η Sagal για την κόρη της που υποδέχτηκε το 2007 μέσω παρένθετης μητέρας.«Αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλούμε μικρό μας θαυματάκι. Όμορφο μικρό μας θαυματάκι!».

katey sagal

Καθώς τα παιδιά της μεγάλωναν, η ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί μαζί τους την ιστορία της. Και κάπως έτσι τους αποκάλυψε το πώς ήρθε στον κόσμο η νεότερη αδερφή τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved