5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της ποζάρει και φωτογραφίζεται με σέξι εσώρουχα

Η γνωστή ηθοποιός όταν της προτάθηκε να δημιουργήσει τη δική της σειρά εσωρούχων, ήξερε ότι έπρεπε να πει το «ναι» σε αυτή την καταπληκτική ιδέα.

5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της ποζάρει και φωτογραφίζεται με σέξι εσώρουχα

Η 30χρονη σταρ υποδέχτηκε τον γιο της, πέντε μήνες πριν της γίνει αυτή η πρόταση και εξέπληξε τους πάντες με το αποτέλεσμα της φωτογράφισης. Τώρα η ίδια μιλά για το κορμί της και σχεδόν «αναγκάζει» όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους «όπως και αν είναι!».

«Την δεδομένη στιγμή που μου έγινε η πρόταση δεν είχα επιλογή! Ο χρόνος περνούσε. Σκεφτόμουν, "τώρα είναι η ευκαιρία. Οκ, θα το κάνουμε". Ουσιαστικά σε αναγκάζει να αγαπήσεις το σώμα σου όπως είναι, κάτι που είναι υπέροχο πράγμα. Δεν πίστευα ότι ήμουν έτοιμη αλλά τότε δεν βρισκόμουν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και με ανάγκασε να προχωρήσω και να δεχτώ!».

megan 2

«Το γυναικείο σώμα πραγματικά είναι ένα θαύμα. το γεγονός ότι φοράω εσώρουχα αυτή τη στιγμή ενώ έχω γεννήσει το τρίτο μου παιδί μόλις πέντε μήνες πριν, είναι εκπληκτικό. Εννοώ, είναι τρελό το τι μπορούμε να κάνουμε ως γυναίκες. Έτσι αυτό ήταν ενδυναμωτικό και απρόβλεπτο!».

Η Megan Fox από τη νέα της συνεργασία με την εταιρία εσωρούχων Frederick’s of Hollywood, ελπίζει να δημιουργήσει εσώρουχα που θα αναδείξουν τη θηλυκότητα και τον ερωτισμό όλων των γυναικών.

megan 1

Η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της λίγους μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου. Ο χωρισμός με τον σύζυγό της, Brian Austin Green δεν προχώρησε ποτέ και το ζευγάρι υποδέχτηκε το τρίτο του παιδί, μερικούς μήνες πριν. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2010.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved