Ενας "Die Hard" μπαμπάς: Στα 61 του παίζει με τις κόρες του στα χιόνια

O Bruce Willis, στα 61 του, παίζει στο χιόνι με τις μικρές του κόρες Mabel και Evelyn.

Ενας "Die Hard" μπαμπάς: Στα 61 του παίζει με τις κόρες του στα χιόνια

Μπορεί να έχουμε Μάρτη, αλλά ο Bruce Willis και οι μικρές του κόρες παίζουν ακόμη με τα χιόνια!

3

Ο ηθοποιός 'πρωταγωνιστησε' σε αρκετά από τα stories του Instagram, μαζί με την υπέροχη 38χρονη σύζυγό του Emma Heming, με κάζουαλ look, σε καθημερινές στιγμές, όπως πραγματικά δεν έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε.

3

Σε κάποιο κλιπ η Emma του έδειχνε ένα cupcake που έφτιαχνε και εκείνος δοκίμαζε, ενώ αλλού, επαιζε με τις αξιολάτρευτες κόρες του, την 4 ετών Mabel και τη 2 ετών Evelyn.

3

Η μαμά, μίλησε πέρυσι για τις πολυάσχολες καριέρες τους και το πώς καταφέρνουν να μένουν ενωμένοι σαν οικογένεια παρά τις πολλές τους υποχρεώσεις, και τόνισε ότι προσπαθούν να λειπουν από το σπίτι όσο το δυνατόν λιγότερο.

666

Η εμπειρία της μητρότητας, έχει δηλώσει, την άλλαξε ριζικά και της διαμόρφωσε ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων και των καταστάσεων: «Εχω διδαχθεί πολλά για μένα, έχω πολύ περισσότερη υπομονή, πιο μεγάλη απο όσο θα μπορούσε ποτέ να φανταστώ» είπε συγκεκριμένα.

Ο Bruce έχει τρια μεγαλύτερα παιδιά από τον γάμο του με την Demi Moore, Τους Rumer, 28; Scout, 25; and Tallulah, 23. και στις 19 του μήνα ο ίδιος θα κλείσει τα 62 του χρόνια. Δύο μέρεις μετα, στις 21 Μαρτίου, θα γιορτάσει την όγδοη επέτειο γάμου του με την Heming.

66
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved