«Να μην τα παρατάτε ποτέ!»-3 διάσημες γυναίκες εμπνέουν

 «Ποτέ να μην τα παρατάς, ποτέ μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια». Αυτό το απλό και συνάμα ισχυρό μήνυμα "στέλνουν" τρεις διάσημες γυναίκες που πάλεψαν και τα κατάφεραν στη ζωή τους.

«Να μην τα παρατάτε ποτέ!»-3 διάσημες γυναίκες εμπνέουν

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, βρήκαμε στο διαδίκτυο ιστορίες διάσημων γυναικών που είναι μαμάδες, που έχουν υποστεί βία, που έχουν απογοητευτεί πολλές φορές στη ζωή τους, αλλά δεν παράτησαν ποτέ τα όνειρά τους και τα θέλω τους.

Sarah Jessica Parker

diasimes gynaikes 2

Η Sarah Jessica Parker γεννήθηκε σε μια φτωτογειτονιά του Ohio, και ήταν η νεότερη από τα 4 παιδιά της οικογένειας. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών και η μητέρα της παντρεύτηκε γρήγορα ξανά. Κάπως έτσι απέκτησε 4 αδέρφια. Ο πατριός της, ένας οδηγός φορτηγών, έλλειπε αρκετές ώρες στη δουλειά, έτσι η διάσημη πια ηθοποιός, τραγουδούσε και χόρευε από μικρή ηλικία για να βοηθήσει στα έσοδα του σπιτιού.

Παρά τις δύσκολες στιγμές, η μητέρα της Sarah Jessica Parker ενθάρρυνε όλα της τα παιδιά να ασχοληθούν με τις τέχνες. Έτσι η οικογένειά της, μετακόμισε στο Cincinnati, όπου η Parker, άρχισε μαθήματα μπαλέτου, μουσικής και αργότερα πήγε σε σχολή θεάτρου με υποτροφία. Όταν ήταν 11 ετών, η οικογένειά της, επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη και έτσι είχε την ευκαιρία να δηλώσει συμμετοχή σε οντισιόν για ένα θεατρικό έργο που θα ανέβαινε στο Broadway. Τελικά πέρασε την οντισιόν και μετά από αρκετούς ρόλους, επιτέλους κατάφερε να γίνει μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς.

Emily Blunt

diasimes gynaikes 1

Πριν προκριθεί για τις Χρυσές Σφαίρες, η Emily Blunt, με δυσκολία μιλούσε στους συμμαθητές της. Μεταξύ των ηλικιών 7 έως 14 ετών, η Emily δεν μιλούσε. Όπως η ίδια είπε στο περιοδικό W, «Ήμουν έξυπνη και είχα πολλά να πώ, αλλά δεν μπορούσα. Ένιωθα σαν κάτι να με έχει στοιχειώσει. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να κάτσω παρέα με κάποιον και να μιλήσω όπως μιλώ σε εσάς τώρα!».

Όλα αυτά αλλάξαν όμως, όταν ένας από τους καθηγητές της την ενθάρρυνε να δοκιμάσει να παίξει σε έναν σχολικό ρόλο, μόνο και μόνο για να την βοηθήσει να επικοινωνήσει με κάποιον τρόπο. Πριν καλά καλά γίνει 18 ετών η Blunt, όχι μόνο μιλούσε αλλά κατάφερε να κάνει καριέρα σε κάτι που αγαπά πολύ!

Oprah Winfrey

diasimes gynaikes 3

Η Oprah είχε να αντιμετωπίσει μια δημόσια ζωή. Την κριτίκαραν για το βάρος της, έζησε τον ρατσισμό και ακόμη δέχτηκε προσβολές. Καθώς μεγάλωνε, η Oprah, έγινε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, καθώς κακοποιήθηκε επανειλημμένα από τον ξάδελφό της, ένα θείο και έναν οικογενειακό φίλο. Αργότερα, έμεινε έγκυος και γέννησε ένα παιδί σε ηλικία 14 ετών, το οποίο απεβίωσε μόλις δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό. Η Oprah επέμενε, παρόλα αυτά να τελειώσει το γυμνάσιο με βαθμό «Άριστα», κερδίζοντας μάλιστα και υποτροφία για το κολέγιο. Κάπως έτσι κατάφερε να γίνει μία από τις πιο κορυφαίες παρουσιάστριες στην Αμερική, έχοντας δικό της τηλεοπτικό δίκτυο ενώ παράλληλα χρηματοδοτεί ίδρυμα στηρίζοντας ανάγκες άπορων και κακοποιημένων παιδιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved