Τα 20 τοπ Χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Λίγες μόλις μέρες μόλις μας χωρίζουν πια απο τα φετινά  Χριστούγεννα και η γιορτινή ατμόσφαιρα λίγο πολύ μας επηρεάζει όλους. Άλλους θετικά και άλλους όχι και τόσο. Σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο για πολύ κόσμο όμως το μόνο που μένει είναι η χαρά και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. 

Τα 20 τοπ Χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Και σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που περνάνε δύσκολα, που δεν μπορούν να μπουν εύκολα στο γιορτινό κλίμα της εποχής και να πλυμμυρίσουν χαρά και καλή διάθεση. Αξίζει όμως η προσπάθεια να ξεφύγουμε λίγο από τις έννοιες της καθημερινότητας. Αξίζει να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε πάνω από όλα την δική μας διάθεση και να μοιραστούμε με τα παιδιά μας στιγμές χαράς και γιατί όχι, εν μέρει και εκτόνωσης. Τι καλύτερο από την μουσική και τον χορό;

Φτιάχνουμε το κέφι μας ακούγοντας δυνατά τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και που λίγο πολύ τα περισσότερα όλοι τα γνωρίζουμε είτε στην original έκδοσή τους, είτε στη μεταφρασμένη στα ελληνικά διασκευή τους. Χορεύουμε μέσα στο σπίτι μας με τα παιδιά μας, τραγουδάμε δυνατά και χαιρόμαστε όμορφες στιγμές. Αυτές είναι τουλάχιστον μέχρι στιγμής... αφορολόγητες. Απολαύστε τα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved