Η Uma Therman κέρδισε την κηδεμονία της κόρης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Η μάχη για την επιμέλεια με τον πρώην σύντροφό της ήταν πικρή και επώδυνη.

Η Uma Therman κέρδισε την κηδεμονία της κόρης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Πριν λίγο καιρό η δικαστική τους αναμέτρηση έκλεισε υπέρ της μαμάς... Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Arpad Busson διεκδικούσε την επιμέλεια της 4χρονης κόρης τους και το θέμα είχε πάρει πολύ μεγάλη έκταση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ παράλληλα είχε καταβάλλει τους δύο γονείς.

Μετά απο πολύ καιρό η 46χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι και έδειχνε σαν να έφυγαν όλα τα βάρη από πάνω της. Ηταν αμακιγιάριστη και ανέμελα ντυμενη, αλλά φαινόταν σαν να μην την απασχολεί τίποτα εκτός από τη μικρή της κόρη.

θ9

Το Σάββατο οι δυο τους απόλαυσαν μια βόλτα στο Central Park της Νέας Υόρκης και η σταρ του Kill Bill χαμογελούσε στους φωτογράφους που την απαθανάτιζαν να βοηθά την πιτσιρίκα να σκαρφαλώσει σε ένα γλυπτό ενός αετού.

Η μαμά, ντυμένη με τζιν και μία απίθανη κρεμ ζακέτα, κρατουσε το ποδήλατο της μικρής Luna, όσο εκείνη επαιζε στον δρόμο.

θ8

Η ηθοποιός ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην της, σε μία 38σέλιδη συμφωνία, με λεπτομέρειες για την ανατροφή της μικρής την οποια κατάφεραν να υπογράψουν έχοντας περάσει δύο χρόνια στις δικαστικές αίθουσες και έχοντας πει τα χειρότερα ο ένας για τον άλλον.

θ10

Ο Δικαστής δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος που οι γονείς επιτέλους έκλεισαν το θέμα, χωρίς να χρειαστεί να λάβει εκεινος μία απόφαση και τόνισε πως εινα σημαντικό να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα, βάζοντας στην άκρη τον θυμό τους ο ένας για τον άλλον.

Μεταξύ άλλων ο εκατομμυριούχος είχε κατηγορήσει την ηθοποιό για εξάρτηση σε ουσίες, και εκείνη τον πρώην της για εξάρτηση σε .. γυναίκες. Το ζευγάρι ήταν 7 χρόνια μαζί, πριν την γέννηση της μικρής, της οποίας το βαφτιστικό όνομα είναι Altalune Florence.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved