Κόρη γνωστής τραγουδίστριας φτιάχνει μπισκότα και δοκιμάζει ζύμη... κάτι που δεν αρέσει στη μαμά της

Η κόρη της αποφάσισε να φτιάξει μπισκότα και η μαμά δεν της χάλασε χατήρι. Φτιάξανε τη ζύμη μαζί και έπειτα η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε τον πλάστη στην 3χρονη κόρη της να ανοίξει τη ζύμη για να κόψουν με κουπάτ τα σχέδια.

Κόρη γνωστής τραγουδίστριας φτιάχνει μπισκότα και δοκιμάζει ζύμη... κάτι που δεν αρέσει στη μαμά της

Αυτή τη μοναδική στιγμή θέλησε να απαθανατίσει με το κινητό της η 28χρονη τραγουδίστρια αλλά αυτό που δεν περίμενε ποτέ ήταν η κόρη της να βάλει στο στόμα μερικές μπουκιές από τη ζύμη. Κάτι που αν μας ρωτάτε, εμάς δεν μας φάνηκε διόλου παράξενο.

Στο βίντεο η μαμά ρωτάει την κόρη της, «Τι κάνεις εκεί;» και η μικρή απαντάει, «Μπισκότα!». «Για ποιο λόγο; Τι είναι σήμερα;», συνεχίζει να ρωτά η μαμά... «Γιατί είναι τα γενέθλιά μου», απαντά η μικρούλα κάνοντας τη μαμά της να της πει «Όχι, τα γενέθλιά σου... είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!».

rterte

Στη συνέχεια η μικρή, καθώς μιλάει στη μαμά της, κόβει ένα κομμάτι ζύμης και το βάζει στο στόμα. Αμέσως η μαμά της, της λέει: «Vivian, φτύστο αμέσως... φτύστο... Ήταν πολύ μεγάλο κομμάτι... Θα πάθεις σαλμονέλα!».

Η Jessie James Decker και ο γνωστός αθλητής Eric Decker παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2013 και λίγους μήνες μετά υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί την κόρη τους Vivian. To 2015 η Jessie έγινε για δεύτερη φορά μαμά αποκτώντας έναν γιο, τον 1,5 ετών Eric.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved