Χωρισμός σοκ! Συντετριμμένη η τραγουδίστρια έδιωξε τον σύντροφό της από το σπίτι

Η φωτογραφία τη δείχνει φανερά καταρρακωμένη. Πίστευε πώς αυτός ήταν ο ιδανικός άνδρας για εκείνη για να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, δημιουργώντας τη δική της οικογένεια. Όμως, έκανε λάθος.

Χωρισμός σοκ! Συντετριμμένη η τραγουδίστρια έδιωξε τον σύντροφό της από το σπίτι
kylie minoque xorismos2

Η γνωστή τραγουδίστρια διέλυσε τον αρραβώνα της με τον γνωστό ηθοποιό καθώς είχε υποψίες ότι εκείνος την απατούσε με συνάδελφό του. Αν και πριν μερικές μέρες μίλησε με ενθουσιασμό για τις προετοιμασίες του γάμου, τίποτε δεν προμήνυε την απόφασή της να τον διώξει μόλις πριν λίγες ώρες.

kylie minoque xorismos1

Αν και η ίδια ήταν ενθουσιασμένη με τον αρραβώνα και τις προετοιμασίες του γάμου, τον έδιωξε από το διαμέρισμα που έμεναν μαζί.

Η 48χρονη σταρ, έβγαλε το δαχτυλίδι του αρραβώνα και είναι καταβεβλημένη, σύμφωνα με πηγές από τον οικογενειακό της κύκλο. «Είναι καταβεβλημένη και πολύ πληγωμένη. Πραγματικά πίστευε ότι αυτός είναι «εκείνος» για το επόμενο βήμα, αλλά δεν τον εμπιστεύεται πια!».

kylie minoque xorismos

Η Kylie Minogue, ανακάλυψε ότι ο Joshya Sasse είχε παράνομη σχέση με την Ισπανίδα ηθοποιό Marta Milans, την οποία γνώρισε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς στον Καναδά, τον περασμένο χρόνο.

marta millan

Η Kylie Minogue, γνώρισε τον Joshya Sasse το καλοκαίρι του 2015 κατά τη διάρκεια περιοδείας της και την Τρίτη (, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τα γαμήλια σχέδιά της καθώς είχε ήδη αποφασίσει το νυφικό που θα φορούσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved