Brangelina: Όλα όσα έχουν πραγματικά συμβεί στην οικογένεια από την ανακοίνωση του χωρισμού!

Ta νέα έσκασαν σαν βόμβα τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν μάθαμε ότι η Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον  Brad Pitt, μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής.

Brangelina: Όλα όσα έχουν πραγματικά συμβεί στην οικογένεια από την ανακοίνωση του χωρισμού!

Η ίδια δεν έχει μιλήσει γι αυτό, αλλά ο δικηγόρος της Robert Offer, είπε ότι η απόφαση πάρθηκε «για το καλό της οικογένειας». Το μυστηριο σε αυτή την υπόθεση ειναι ότι μέχρι σήμερα, υπάρχουν αμφιβολίες για το τι οδήγησε στην απόφαση του χωρισμού τους. Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται. Ας δούμε όλα όσα έχουν συμβεί από τότε μέχρι σήμερα, και σε ποια κατάσταση βρίσκεται το ζευγάρι με τα παιδιά του.

angelina-jolie-cries-brad-pitts-arms-by-the-sea

1. Η Angelina κάνει αίτηση διαζυγίου στις 19 Σεπτεμβρίου και ζητά αποκλειστική κηδεμονία των έξι τους παιδιών Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, και των διδύμων Vivienne και Knox. Ο Brad μπορεί να επισκέπτεται τα παιδιά, γράφει στην αίτηση.
2. Ο δικηγόρος της εκδίδει Δελτίο Τύπου εκ μέρους της στο οποίο αναφέρει ότι όλα έγιναν για την «καλή υγεία της οικογένειας».
3. Ο Brad επίσης εκδιδει Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρει «Ειμαι πολύ στεναχωρημένος αλλά αυτό που με ενδαιφέρει πρωτίστως είναι το καλό των παιδιών μου. Σας παρακαλώ να τους δώσετε τον χρόνο που χρειάζονται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».
4. Λεπτομέρειες έρχονται στο φως. Σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Us Weekly, πηγή κοντά στο ζευγάρι αναφέρει ότι το ζευγάρι τσακωνοταν πολύ και συχνά για πολλά πράγματα. Στο θέμα της ανατροφής των παιδιών είχαν πάντα τεράστιες διαφωνιες.

brad-pitt-angelina-jolie-closet-scene-smith


5. Ο μανατζερ της Angelina, Geyer Kosinski, σε νέο Δελτίο αναφέρει ότι η ηθοποιός θα κάνει πάντα ότι είναι στο καλύτερο συμφέρον της οικογένειας και πως εκτιμά το ενδιαφέρον όλων, τονίζοντας την ανάγκη της για ιδιωτικότητα.
6. Οι celebrities αντιδρούν στο πολύκροτο διαζύγιο. Το ιντερνετ παίρνει φωτιά, οι σταρ ανα τον κόσμο το αναφέρουν στο πρόγραμμα τους, στα tweets, στις συναυλίες τους, με αποκορύφωμα την Adele που αφιερώνει τη συναυλία της στη Νέα Υόρκη στο ζευγάρι, λέγοντας από μικροφώνου ότι πρόκειται για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής.
7. Η New York Post κυκλοφορεί εξώφυλλο με την Jennifer Aniston να γελάει. Η ίδια δεν κάνει κάποιο σχόλιο, η κολλητή της φίλη όμως και παρουσιάστρια Chelsea Handler, μίλησε δημοσίως για το θέμα στην εκπομπή, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Κατηγορούν τον Brad ότι έπινε και έκανε χρήση κάνναβης. Αναρωτιέμαι γιατί... Μήπως γιατί θα προτιμούσε να περνάει τα τελευταία 12 χρονια με τους φίλους του George Clooney και Matt Damon στην Λίμνη Como αντί να είναι εγκλωβισμένος σε ένα σπίτι με 85 παιδιά, και να μιλάει 15 διαφορετικές γλώσσες!!! Α ναι! Και για κάτι άλλο! Γιατί παντρέυτηκε μία εντελώς τρελή, γι αυτό! »



8. Η Marion Cotillard σπάει τη σιωπη της για τις φήμες που τη θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο και στις 21 Σεπτεμβρίου με μια εικόνα και ένα ποστ στο Instagram ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της με τον σύντροφό της Guillaume Canet, τον οποίο αναφέρει ως τον άνδρα της ζωής της, ενώ διαψεύδει καθε άλλη φήμη, ευχόμενη στο ζευγάρι που χωρίζει να βρει ηρεμία και γαλήνη. »
9. Ο Brad μπαίνει στον κυκλώνα ερευνών για κακοποίηση ανηλίκου, μετά από φήμες ότι στο ιδιωτικό τους τζετ, μπροστά στην Angelina και τα υπόλοιπα παιδιά, ο Brad έγινε ιδιαίτερα εππιθετικός λεκτικά και σωματικά προς τον Maddox.

brad-angelina-family-boat-ffn



10. O Brad προσλαμβάνει δικηγόρο και στις 22 Σεπτεμβρίου μαθαίνουμε ότι αυτός είναι ο Lance Spiegel, γνωστός στο Beverly Hills.
11. Το FBI δημοσιοποιεί ότι μαζεύει πληροφορίες αλλά δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει ακόμη αν θα διεξάγει έρευνα για τον Brad και τη συμπεριφορά του στα παιδιά.
12. Ο Brad είναι να εμφανιστεί σε καποιο event αλλά ακυρώνει την παρουσία του και δηλώνει οτι προτιμά να επικεντρωθεί στην οικογένιεά του.

FFN_RIJ_PGA_AWARDS_012112jpg_8623013



13. Στις 28 Σεπτεμβρίου προσφέρεται να κάνει τεστ για την κατανάλωση αλκοόλ, καθώς μέσα στις κατηγορίες είναι και μία σχετική που τον βαραίνει και τον θέλει να έχει πιει αρκετά στο επεισόδιο στο αεροπλάνο.
14. Η Angelina προσλαμβάνει την φημισμένη σύμβουλο οικογενεικών κρίσεων Judy Smith, για να συνεργαστούν στις διαπραγματεύσεις και τον χειρισμό των καταστάσεων στο σπίτι.
15. Ο Brad και η Angelina φτάνουν σε μια προσωρινή συμφωνία στις 30 του μήνα και με ισχύ 3 εβδομάδων, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Η Angelina θα έχει επιμέλεια, ο Brad μπορεί να επισκέπτεται, αλλά την πρώτη φορά θα είναι παρών και ψυχολόγος που θα αποφασίσει αν επιτρέπει να βλέπει ο πατέρας τα παιδιά του χωρίς παρακολουθηση από ειδικούς.

angelina-jolie-kids-pic-spl-ftr



16. Στις 8 Οκτωβρίου το FBI αναφέρει ότι ποτέ δεν διεξήγαγε έρευνα εναντίον του Βrad ενώ το ΤΜΖ ισχυρίζεται ότι το FBI ακόμη συγκεντρώνει στοιχεία.
17. Ο Brad βλεπει για πρώτη φορά τα παιδιά του. Κανείς δεν ξέρει ποια παιδιά ηταν εκεί αλλά μαθαίνουμε ότι τελικά ο ψυχολογος θα είναι σε όλες τις συναντήσεις τους μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.
18. Ο Maddox αρνείται να πάει στο reunion με τον μπαμπά του και μένει με την Angelina.
19. Η Angelina και τα παιδιά δέχονται επίσκεψη από το FBI στο σπίτι τους στο Μαλιμού στις 19 Οκτωβρίου, με τους αρμοδιους, σύμφωνα με το δίκτυο ΤΜΖ να κάνουν ερωτήσεις και συνεντεύξεις σε όλους για 3 ολόκληρες ώρες, σχετικά με το επεισόδιο στο αεροπλάνο.
20. Ο Brad και ο Maddox συναντιούνται. Στις 20 Οκτωβρίου, μπαμπάς και γιος είχαν την πρώτη τους συναντηση παρουσία ενός ψυχολόγου.
21. Ο Brad και η Angelina αποφασίζουν να πουλησουν το Chateau Miraval στη Γαλλία, το κτήμα των 1200 στρεμμάτων που είχαν αγοράσει το 2012 για 60.000.000 δολάρια, με τους απέραντους αμπελώνες, στη νότια Γαλλία.

Αποτέλεσμα εικόνας για chateau miraval

Το κτήμα μάλιστα έβγαζε και εμφιάλωνε εκλεκτό κρασί το οποίο στην ετικέτα έγραφε Jolie – Pitt και για την οποία μαθαίνουμε ότι η επόμενη σοδειά θα πρεπει να τυπωθούν νέες ετικέτες χωρίς τα ονόματά τους...



22. Η Angelina συναντιέται με ανθρώπους του FBI στο σπίτι που νοικιάζει, στις 18 Οκτωβρίου και συνεχίζει να απαντά ερωτήσεις για όλα όσα έχει κατηγορήσει τον Brad.
23. Η έρευνα για τον ηθοποιό επεικτείνεται. Στις 25 Οκτωβρίου το Los Angeles County Department of Children and Family Services αρχίζει να μαζεύει στοιχεια για το αν επρόκειτο για μία τυχαία συμπεριφορά/επεισόδιο ή υπάρχει ιστορία κακοποίησης προς όλα ή μερικά από τα παιδά του ζευγαριού.
24. Ο Brad ζητά επιμέλεια των παιδιών από κοινού, στις 4 Νοεμβρίου.
25. Το πρώην ζευγάρι ξανακάνει μία προσωρινή συμφωνία στις 7 Νοεμβρίου, όταν και μαθαίνουμε από τους εκπροσώπους της Angelina ότι οι ειδικοί και συμβουλοι ενθάρρυναν τη λύση του να μείνουν τα παιδιά με τη μητέρα τους και να συνεχίσουν να έχουν συναντήσεις με τον πατέρα τους, τονίζοντας ότι όλοι θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά αυτή τη στιγμή.

Σχετική εικόνα



26. Ο Brad αθωώνεται και στις 9 Νοεμβρίου μαθαίνουμε ότι τίποτα δε συνέβη στο αερολπάνο.... Και ότι επιπλέον δεν υπάρχει ιστορικό κακοποίησης από τον μπαμπά προς κανενα παιδί.
27. Το FBI κλείνει την υπόθεση που αφορά τον Brad και τα παιδιά του.
28. Ο Brad περνάει στην αντεπιθεση. Ο δικηγόρος του ζητά από τους δικαστές να σφραγίσουν τους φακέλους των παιδιών σχετικά με την υπόθεση του διαζυγίου. Αφήνει να εννοηθεί ότι η Jolie δεν κράτησε το λόγο της και έδωσε στοιχεία στη δημοσιοτητα για να καταφέρει να βλάψει τον Brad στην υποθεση της επιμελειας, (οπως ονόματα θεραπευτών και στοιχεία με λεπτομερειες των παιδιών), μη τηρώντας την αρχική συμφωνια τους πως κύριο μέλημά τους ειναι το καλό των παιδιών.
29. Ο Brad περναέι τα Χριστούγεννα με τα παιδιά, αλλάζουν δώρα και το κλίμα είναι ζεστό.
30. Η Angelina «χτυπάει» τον Brad. Συμφωνει να σφραγίσει τους φακέλους αλλά αφήνει τοδικό της υπονοούμενο, που είναι ότι ο Brad δε θέλει να μαθευτούν οι λεπτομέρειες γιατί φοβάται ότι ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια...

brad-pitt-angelina-jolie-black-white-malificent-getty

Οι πιο γλυκές στιγμές του ζεύγους Jolie-Pitt με τα παιδιά τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved