Δες τη Madonna με τα παιδιά της στις πλαγιές της Ελβετίας

H πασίγνωστη τραγουδίστρια τα βρήκε με τον γιο της, χαρη σε έναν μάγο, και κάνουν όλοι μαζί σκι στην Ελβετία!

Δες τη Madonna με τα παιδιά της στις πλαγιές της Ελβετίας

Η Madonna μαζί με τα 4 παιδιά της Lourdes, Rocco, David και Mercy, καθώς και με τον οικογενειακό φίλο David Blaine, απολαμβάνουν τις χιονισμένες πλαγιές.

Focussed: Madonna proved her prowess on the slopes of Verbier

Η τραγουδίστρια δε σταμάτησε να παίρνει φωτογραφίες των παιδιών της αλλά και του γνωστού μάγου, ενώ μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα και στον λογαριασμό της στο Instagram.

Having a whale of a time: You only needed to see Mercy to find out how fun it was
Fun in the snow: David looked right at home on the slopes

Ο illusionist που πάντα είναι ανέκφραστος στις φωτογραφίες, χαμογέλασε μάλιστα στην πόζα με τη Βασίλισσα της Ποπ και τα παιδιά της.

The Swiss Family Robinson! Madonna and her children Lourdes, Rocco, David and Mercy have been joined on their festive ski trip by family friend David Blaine

Ο 43χρονος Blaine, λέγεται ότι μεσολάβησε για να τα βρει η 58 ετών τραγουδίστρια με τον 16χρονο γιό της Rocco, και τον πρώην σύζυγό της, 48 ετών Guy Ritchie, στη διάρκεια της πολύκροτης διαμάχης για την κηδεμονία του μικρού, νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Ο Rocco θεωρεί τον David «πολύ cool» και οι λέξεις του είχαν σημασία και αντίκτυπο.

Having a ball: The clan enjoyed a giggle together as one member of their gang slipped on the snow

Οι φήμες λένε ότι η Madonna κάνει τα πάντα για να κερδίσει πίσω το παιδί της, ενώ η παρέα φάνηκε να διασκεδάζει πολύ. Ολες τις στιγμές ήταν ειδικοί, έξπερτς και φύλακες γύρω και από την ίδια και απο τα παιδιά της.

Νωρίτερα η Βασίλισσα της Ποπ είχε ποστάρει και μία φωτογραφία της με τη 10χρονη Mercy και τον 11χρονο David πάνω σε ένα λιφτ στη χιονοδρομική πίστα.

Happy family: The pop queen previously posted a picture of herself on a chairlift with daughter Mercy, 10, and David, 11

Οσο για το τοπίο, είχε προηγηθεί η δημοσίευση της παρακάτω φωτογραφίας, με τη Madonna να σχολιάζει «Σ ευχαριστώ Θεέ».

Nature at its best: She also posted a shot of their surroundings, with the caption 'Thank You God' next to it
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved