Ryan Reynolds-Blake Lively: Για πρώτη φορά εμφανίζονται και φωτογραφίζονται δημόσια με τις κόρες τους

Αυτό και αν είναι έκπληξη και είδηση μαζί. Για πρώτη φορά οι φωτογράφοι απαθανατίζουν τις κόρες του διάσημου ζευγαριού κάνοντας το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί.

Ryan Reynolds-Blake Lively: Για πρώτη φορά εμφανίζονται και φωτογραφίζονται δημόσια με τις κόρες τους

Οι μικρές ξετρέλαναν το διαδίκτυο και εμάς μαζί. Τόσο ο Ryan Renolds όσο και η Blake Lively δεν είχαν δημοσιεύσει ποτέ φωτογραφία της πρώτης τους κόρης (2 χρόνια τώρα) και ποτέ οι παπαράτσι δεν είχαν καταφέρει να έχουν μια φωτογραφία τους. Το ίδιο συνέβη και με την λίγων μηνών κορούλα τους. Τόσο η γέννα όσο και το φύλο του μωρού ήταν επτασφράγιστο μυστικό.

ryan reynolds 4

Ήρθε όμως ο καιρός που τελικά είδαμε τα παιδιά τους και στην κυριολεξία είναι κουκλάκια και τα δύο. Η 2 ετών James, αν και δεν έχει δεχτεί ποτέ τα «πυρά» των φωτογράφων, φαίνεται να τα πηγαίνει καλά με τις κάμερες. Δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του πατέρα της ενώ η μικρότερη κόρη, ήταν συνεχώς στην αγκαλιά της μητέρας της.

ryan reynolds 6

Η James, η μεγαλύτερη κόρη του διάσημου ζευγαριού, είναι ένας ξανθός άγγελος και έδωσε το παρόν στην τελετή που έγινε προς τιμή του πατέρα της στην Λεωφόρο των Αστέρων στο Hollywood. Ο Reynolds απέκτησε το δικό του αστέρι στη διάσημη λεωφόρο και δεν ήταν δυνατόν να λείπουν από το πλάι του, τα αστέρια που φωτίζουν τη ζωή του! Οι κόρες του και η σύζυγός του!

ryan reynolds 7

Οι φωτογραφίες που βλέπετε έχουν ξετρελάνει το διαδίκτυο. Οι διάσημοι σταρ ακόμη δεν έχουν κάνει γνωστό το όνομα που θα δώσουν στην 2 μηνών κορούλα τους.

ryan reynolds 5

«Αυτή ήταν από τις πιο παράξενες περιπτώσεις όταν σκεφτήκαμε ότι θα πρέπει να έρθουμε οικογενειακώς!», είπε ο 40χρονος στον τηλεοπτικό σταθμό Extra. «Θα το μετάνιωνα σε 20 χρόνια όμως αν δεν το έκανα!», είπε αναφερόμενος στην απόφαση να πάρουν τα παιδιά μαζί σε αυτή την τόσο σπουδαία στιγμή για εκείνον.

Τέλος είπε αστειευόμενος για την κόρη του James που έκλεψε το μικρόφωνο ενώ η οικογένεια πόζαρε για τους φωτογράφους, «Δεν είναι η πρώτη φορά που αρπάζει μικρόφωνο από κάποιου τα χέρια!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved