Έγιναν γονείς και το μάθαμε... από τον θείο του μωρού!

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνουν και πάλι γονείς, τον περασμένο Απρίλιο.

Έγιναν γονείς και το μάθαμε... από τον θείο του μωρού!

Πριν λίγες μέρες, ο 28χρονος ηθοποιός είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία της αγαπημένης του με μια κίτρινη ποδιά, με το σχόλιο «Γύρισα σπίτι, σε αυτό το κορίτσι που είναι 8 μηνών έγκυος και δείχνει πιο "καυτή" από ποτέ!». Στη φωτογραφία μάλιστα εκτός απο την μαμά, μπορούσε να διακρίνει κανείς και τη δίχρονη κόρη τους κάτω από το τραπέζι...

Την Πέμπτη το βράδυ, η μαμά είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της ιδιας, από όπου καταλάβαινε κανείς ότι ειναι σκεπασμένη, και έγραφε «Από στιγμή σε στιγμή» προϊδεάζοντας μας για τον τοκετο που έρχεται.

45

Ο Kevin Jonas και η Danielle Jonas, είχαν ανακοινώσει το φύλο του μωρού τον Ιούνιο του 2016. Το πρώην μέλος των Jonas Brothers και η σύζυγός του Danielle καλωσόρισαν τελικά την κόρη τους στις 27 του μήνα και παρόλο που δεν έχουν ακόμη δημοσιεύσει φωτογραφίες της μικρής, η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου αναφέρει «Ειμαστε ευτυχισμένοι που καλωσορίζουμε το νέο μας κοριτσάκι,Valentina Angelina Jonas, στον κόσμο. Ειναι πανέμορφη και υγιής και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι».

Perfect parents: Kevin and Danielle Jonas enjoyed a night out in New York on Tuesday

Εχουν ήδη την 2,5 χρονών Alena Rose, ενώ πριν ανακοινώσουν τη νεα άφιξη στην οικογένεια, ο ευτυχισμένος θείος Nick Jonas, το ειχε πει στον δικό του λογαριασμό, με ένα βιντεάκι που έλεγε ότι δε μπορεί να περιμενει να γνωρίσει τη νέα του ανιψιά.. "AHH! Είμαι και πάλι θείος! Συγχαρητήρια αδελφό μου και τη νύφη μου για το νέο όμορφο κοριτσάκι" σχολίασε ανεβάζοντας το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved