Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Γονείς για τρίτη φορά

Ο πελαργός τους χτύπησε την πόρτα για τρίτη φορά. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά.

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Γονείς για τρίτη φορά

Τα νέα έκανε γνωστά η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία που τη δείχνει μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντινή.

 fgsdfgsdfg

Η ίδια σχολιάζει: «Excited as can be to announce baby #3!!! ...and for sure thats it! ...propably!#EasterBunnyBaby #BabyNumberThree #OverTheMoon #Marantinians #repost @thodorismarantinis»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν ήδη δυο παιδιά, τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο. Η Σίσσυ ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της και δεν ήταν λίγες οι φορές που σκεφτόταν το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού. Αν θυμόσαστε πριν ένα χρόνο περίπου είχε βγει με δύο εγκυούλες φίλες της και έριχνε σπόντες στον Θοδωρή για μια τρίτη εγκυμοσύνη, σχολιάζοντας «Οκ. Και οι δύο κολλητές μου είναι σε αυτή τη κατάσταση. Την ενδιαφέρουσα. Χμμμ... Ενδιαφέρον... @thodorismarantinis».

 210815112505 5775 001

Φαίνεται πώς ένα χρόνο μετά το ζευγάρι ήταν έτοιμο να μεγαλώσει την οικογένειά του και να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση την... ενδιαφέρουσα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved