Για το φθινόπωρο του 2016 η Stokke παρουσιάζει ό,τι χρειάζεστε για όμορφες περιπέτειες στην φύση.

Η Ειδική Έκδοση του Stokke® TrailzNordic Green συνδυάζει την λειτουργικότητα με το πραγματικό σκανδιναβικό στυλ. Εμπνευσμένο από την ομορφιά των βόρειων δασών, είναι δυνατό και ανθεκτικό παραμένοντας ταυτόχρονα κομψό.

Για το φθινόπωρο του 2016 η Stokke παρουσιάζει ό,τι χρειάζεστε για όμορφες περιπέτειες στην φύση.

Στη Νορβηγία εκτιμούμε βαθιά το εκπληκτικό φυσικό τοπίο που μας περιβάλλει. Θεωρούμε ότι καλύτερη ζωή σημαίνει γονείς και παιδιά να αποκτούν δεσμούς με τη φύση και μεταξύ τους. Περνάμε αρκετό από τον ελεύθερό μας χρόνο συνδυάζοντας τα δύο μεγάλα μας πάθη, πηγαίνοντας τα παιδιά μας στην ύπαιθρο και ανακαλύπτοντας μαζί τα θαύματα της φύσης. Οι σχεδιαστές μας ξεπέρασαν τον εαυτό τους κάνοντας την Ειδική Έκδοση του Stokke® Trailz™ Nordic Green ιδανική για δραστήριες οικογένειες που τους αρέσει η ύπαιθρος ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και που χαίρονται τη ζωή με τον τρόπο των Σκανδιναβών.

Stokke Trailz Nordic Green Carry Cot 160505 01

Απαλά πράσινα νήματα που έχουν υφανθεί με πιο ανοιχτόχρωμα, ουδέτερα νήματα δίνουν μια πλούσια μελανζέ εικόνα στα αδιάβροχα υφάσματα που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για αυτό το καρότσι. Μια ταιριαστή επένδυση σε ανοιχτό γκρι προσφέρει επιπλέον άνεση, ενώ το βολικό κάλυμμα καταιγίδας παρέχει επιπλέον ζεστασιά και προστασία από τα στοιχεία της φύσης.

Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό είναι η λαβή με δερμάτινη όψη και λεπτομέρειες φτιαγμένες στο χέρι που πραγματικά ξεχωρίζουν. Οι σχεδιαστές μας συμπεριέλαβαν επίσης μια κλασική καρό κουβέρτα για πικνίκ που εφαρμόζει απευθείας στον σκελετό του καροτσιού.

Εξαιρετικά ποιοτική σε κάθε επίπεδο, η Ειδική Έκδοση Stokke® Trailz™ Nordic Green είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για να απολαμβάνετε μαζί τις περιπέτειες μέσα και έξω από την πόλη.

Αυτό το πολυτελές καρότσι έχει επίσης μεγάλους, φουσκωτούς τροχούς, για να απολαμβάνετε τις βόλτες με το μωρό σας σε όλα τα εδάφη και όλες τις εποχές με την Ειδική Έκδοση Stokke® Trailz™ Nordic Green.

Η Ειδική Έκδοση Stokke® Trailz™ Nordic Green περιλαμβάνει:

• Τον σκελετό του Trailz με τροχούς παντός εδάφους
• Λαβή με δερμάτινη όψη
• Κάθισμα καροτσιού σε Nordic Green
• Κουβέρτα για πικνίκ
• Τσάντα Αλλαξιέρα
• Επένδυση Καθίσματος σε Chalk Grey
• Κάλυμμα για Καταιγίδα σε Nordic Green
• Πορτ Μπεμπέ σε ταιριαστό Nordic Green
• Ως προαιρετικό αξεσουάρ θα διατίθενται και οι κλασικοί τροχοί για επιπλέον ευελιξία και προσαρμογή

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved