Priscilla Chan και Mark Zuckerberg: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να αποκτήσουν την κόρη τους

Η Priscilla Chan και ο Mark Zuckerberg, υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Maxima Chan Zuckerberg, τον Δεκέμβριο του 2015. Τώρα μερικούς μήνες πριν η κόρη τους γίνει ενός, η Priscilla, αποκάλυψε στην εκπομπή Today's και τη Savannah Guthrie, το πως βίωσε και βιώνει τη μητρότητα.

Priscilla Chan και Mark Zuckerberg: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να αποκτήσουν την κόρη τους

«H Max, είναι υπέροχη!», είπε η 31 έτους Chan, «O Mark και εγώ είμαστε υπερήφανοι για το καθετί που κάνει. Που τρώει, που κάθεται, που κοιμάται, που μας γελάει και εμείς την κοιτάμε σαν να λέμε "Ω... μα δεν είναι υπέροχο;"», και προσθέτει, «Ως παιδίατρος, παραδέχομαι ότι έχει μια κανονική ανάπτυξη και δεν υπάρχει τίποτε το μοναδικό σε αυτό. Αλλά σαν γονιό, όλα τα βλέπω ως ένα θαύμα!».

Η διάσημη μαμά, μίλησε και για τη μητρότητα και για το πώς έχει αλλάξει την προοπτική της σχετικά με τις επιδιώξεις και τα κίνητρά της.

markzuckerberg

«Απλά αγαπάς αυτό το πλάσμα τόσο πολύ, περισσότερο από όσο φανταζόσουν και έχεις τόσες πολλές ελπίδες και όνειρα για αυτό το παιδί. Και αυτό με οδηγεί στο να θέλω να εργαστώ περισσότερο, πιο σκληρά και να επενδύσω στο ότι το μέλλον θα είναι εκεί που πρέπει για όλα τα παιδιά του κόσμου!». Η Chan, βρέθηκε στο στούντιο για να συζητήσει το μέλλον, μιας και εκείνη μαζί με τον σύζυγό της, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσαν την επένδυση 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για να αντιμετωπίσουν, να θεραπεύσουν και να διαχειριστούν όλες τις ασθένειες καθόλη τη διάρκεια της ζωής της κόρης τους.

Και ενώ η Chan και ο Zuckerberg, είναι μια τετραμελής οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου και τον σκύλο τους Beast, o δρόμος για τη μητρότητα δεν ήταν εύκολος. Στη δημοσιογράφο, μίλησε και για την απόφασή τους, να μοιραστούν στα social media, τις δυσκολίες που πέρασαν για να καταφέρουν να κάνουν ένα παιδί.

«Με το να μοιραστούμε την εμπειρία μας ήταν απίστευτα σημαντικό γιατί συνειδητοποιήσαμε πόσο δύσκολο ήταν και ότι υπάρχουν πραγματικά σκοτεινές στιγμές όταν πιστεύεις ότι είσαι μόνο σου. Συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ήμασταν μόνοι και ότι υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι που έκαναν το ίδιο ταξίδι με εμάς. Ότι βάδιζαν στον ίδιο δρόμο. Στο ίδιο μονοπάτι. Με το να έχω στο μυαλό μου αυτό, ότι δεν είμαι μόνη, ήταν πολύ σημαντικό. Και θέλαμε να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι ότι δεν ήταν επίσης μόνοι!».

markbeast

Όσο για τον σκύλο του διάσημου ζευγαριού; H Chan, αποκάλυψε ότι ήταν ενθουσιασμένος. «O Beast, την αγαπάει αλλά γνωρίζει πια ότι δεν είναι μόνος στο σπίτι!».

Όσο για το facebook και την κόρη της Max, η σύζυγος του κυρίου Facebook, ανέφερε: «Η Max, θα πρέπει να περιμένει μέχρι να γίνει 13 ετών για να αποκτήσει τη δική της προσωπική σελίδα στο Facebook. Θα πρέπει και εκείνη να ακολουθήσει τους κανόνες!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved