Οικογενειακές στιγμές για τον χρυσό Ολυμπιονίκη

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης περνά μερικές στιγμές χαλάρωσης μετά από μια δύσκολη εβδομάδα στο Ρίο, στο πλάι της αρραβωνιαστικιάς του και του 3 μηνών γιου του.

Οικογενειακές στιγμές για τον χρυσό Ολυμπιονίκη

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό και την καλλονή σύζυγό του. «Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το να βρίσκεσαι ξανά σπίτι. Υπέροχος τρόπος για να περάσω την πρώτη μέρα της "συνταξιοδότησής" μου» σχολίασε, με τους φίλους του να του εύχονται συγχαρητήρια για τη συμμετοχή του στους αγώνες.

phelps

Ο Michael Phelps αν και «πολιορκήθηκε» από τους δημοσιογράφους στο Ρίο, που τον ρωτούσαν αν σκέφτεται να παραμείνει στην ενεργό δράση, καθώς ο κόσμος στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του φώναζε ρυθμικά «τέσσερα ακόμη χρόνια Michael», απάντησε: «Όχι. Η απόφαση είναι οριστική. Το ίδιο φώναζαν οι φίλαθλοι και στο Λονδίνο και τελικά αγωνίστηκα για τέσσερα ακόμη χρόνια και καλά έκανα. Τώρα όμως η απόφαση μου είναι οριστική. Πέτυχα τα πάντα, περισσότερα και από ότι ονειρευόμουν. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την καριέρα μου στα 24 χρόνια της κολύμβησης, αλλά τώρα είμαι ευτυχισμένος που όλα τελείωσαν. Το κορμί μου δεν αντέχει άλλο και θα αφοσιωθώ στους δικούς μου ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση και την αγάπη τους».

phelps2

Η αρραβωνιαστικιά του Nicole Johnson, μαζί με τον μικρό Boomer, που αν και μόλις 3 μηνών έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram, ήταν κοντά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τον στήριζαν από την αρχή μέχρι το τέλος.

phelps3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved