Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε προσκλήσεις και συλλεκτικά δώρα της νέας ταινίας της Disney/Pixar «Ψάχνοντας τη Ντόρι»

Η νέα ταινία για παιδιά «Ψάχνοντας τη Ντόρι» βγαίνει στους κινηματογράφους την 1η Σεπτεμβρίου και το Mothersblog προσφέρει συλλεκτικά δώρα της ταινίας αλλά και δέκα (10) διπλές προσκλήσεις.

Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε προσκλήσεις και συλλεκτικά δώρα της νέας ταινίας της Disney/Pixar «Ψάχνοντας τη Ντόρι»

Συγκεκριμένα, οι τυχεροί θα κερδίσουν :

logo 3

2 βιβλία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

“Η Ντόρι, που πάσχει από προσωρινή απώλεια μνήμης, αποφασίζει να ψάξει να βρει τους γονείς της, με τη βοήθεια του Νέμο και του Μάρλιν.”

2 t-shirts ενηλίκων, 1 τσάντα παραλίας και 1 μπάλα παραλίας καθώς και 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας που θα γίνει στις 28 Αυγούστου στο Village at the Mall Athens (ώρα προσέλευσης 18:30).

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί παρακάτω, για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας.

FD Beach Ball 1

Η ταινία “Ψάχνοντας την Ντόρι” (Finding Dory)

13 χρόνια μετά την πρώτη μας μαγική βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, η αναμονή τελείωσε! Οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του Ψάχνοντας τον Νέμο συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους, και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι που λέγεται Ντόρι, η οποία...απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια – και ξεκινά έτσι μια νέα, απίθανη περιπέτεια.
Η Ντόρι, το μπλε ψάρι με την αδύναμη μνήμη, ξεκινά μια παθιασμένη εκστρατεία για να βρει τους γονείς της, παρέα με το Μάρλιν και το Νέμο. Η διαδρομή τους περιλαμβάνει αξέχαστες συναντήσεις με πλάσματα του βυθού που σφύζουν από χιούμορ και κωμικό ταμπεραμέντο, όπως ένα χταπόδι χαμαιλέοντα, ενώ η ιστορία χαρίζει απλόχερα εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, γέλιο, συγκίνηση και αγωνία.
Στα ελληνικά για μια ακόμη φορά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους εκφωνούν οι απολύτως ταιριαστοί, αντίθετοι πόλοι Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης.

FD Beach Bag

Σύνοψη

Το Ψάχνοντας την Ντόρι βρίσκει την Ντόρι να ζει ευτυχισμένη στον ύφαλο με τον Μάρλιν και τον Νέμο έναν χρόνο μετά από την περιπέτεια που τους άλλαξε τη ζωή. Ξαφνικά θυμάται ότι έχει οικογένεια εκεί έξω που μπορεί να την ψάχνει και επιστρατεύει τον Μάρλιν και τον Νέμο για μια φοβερή περιπέτεια μέσα στον ωκεανό μέχρι το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Ζωής της Καλιφόρνια, ένα κέντρο αποκατάστασης θαλάσσιων ζώων και ενυδρείο.Στην αναζήτηση της μητέρας και του πατέρα της, η Ντόρι θα έχει τη βοήθεια τριών συμμάχων που είναι και οι πιο φανταστικοί κάτοικοι του Ινστιτούτου: του Χανκ, ενός δύστροπου χταποδιού, του Μπέιλι, μιας φάλαινας μπελούγκα που θεωρεί ότι έχει χαλάσει το σύστημα ηχο-εντοπισμού της και της Μοίρας, μιας φαλαινοκαρχαρίνας με μυωπία που σκουντουφλάει παντού.

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους την 1η Σεπτεμβρίου από τη Feelgood , μεταγλωττισμένη και σε 3D.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=183|100%|700{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved