Αυτή είναι η τυχερή που κερδίζει ένα πλυντήριο Samsung AddWash

Μία τυχερή αναγνώστρια του Mothersblog είχε τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσει το νέο πλυντήριο Samsung AddWash και να κάνει το πλύσιμο των ρούχων της παιχνίδι!

Αυτή είναι η τυχερή που κερδίζει ένα πλυντήριο Samsung AddWash

Η τυχερή είναι η:

ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Συγχαρητήρια!

Tα χαρακτηριστικά που κάνουν το Samsung AddWash μοναδικό και τον αγαπημένο φίλο κάθε μαμάς!

Το νέο πλυντήριο Samsung AddWash προσφέρει άνεση και ευκολία, χάρη στο επιπρόσθετο πορτάκι που βρίσκεται πάνω στην κύρια πόρτα του πλυντηρίου. Ανοίγει απλά με μία κίνηση και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή του κύκλου πλύσης να προσθέσετε ρούχα, επιπλέον μαλακτικό ή να ξεβγάζετε μόνο ρούχα ευαίσθητα που έχουν πλυθεί στο χέρι. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στο θέμα της ασφάλειας. Συγκεκριμένα, η κομψά σχεδιασμένη πόρτα του AddWash είναι εξοπλισμένη με σημαντικές λειτουργίες ασφαλείας, όπως το Child Lock, η οποία εμποδίζει τα μικρά παιδιά να ανοίξουν κατά λάθος την πόρτα του AddWash.

Επίσης χάρη στη λειτουργία “Smart Control” το συγκεκριμένο πλυντήριο ρούχων συνδέεται με συσκευές Android και iOS, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ελέγχετε τις λειτουργίες του πλυντηρίου από όπου κι αν βρίσκεστε και να σας ειδοποιεί για τα στάδια της πλύσης.

Το πλυντήριο AddWash διαθέτει την τεχνολογία Eco Bubble της Samsung. Η τεχνολογία Eco Bubble διαλύει το απορρυπαντικό με αέρα και νερό, πριν την έναρξη του κύκλου πλύσης, παράγοντας φυσαλίδες. Έτσι, μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα και δημιουργείται αφρός που διεισδύει στις ίνες των ρούχων, 40 φορές γρηγορότερα από ένα απλό μείγμα νερού και σαπουνιού. Με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα μπορούν να πλυθούν εξίσου αποτελεσματικά με κρύο νερό, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια.

Μία πολύ σημαντική τεχνολογία του Samsung AddWash είναι ότι διαθέτει Digital Inverter Motor: ο ψηφιακός συμπιεστής (Digital Inverter), επιτρέπει ενεργειακή απόδοση υψηλού επιπέδου, παράγει ελάχιστο θόρυβο κατά την λειτουργία του και εγγυάται επιδόσεις που αντέχουν στον χρόνο και επιβεβαιώνονται από την 10ετή εγγύηση στο μοτέρ του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved