Εγγονός κάνει viral την ευγενική αναζήτηση της γιαγιάς του στο Google

Ο εγγονός της το βρήκε πολύ γλυκό και αποφάσισε να το μοιραστεί με το διαδίκτυο!

Εγγονός κάνει viral την ευγενική αναζήτηση της γιαγιάς του στο Google

Μια 86χρονη Βρετανίδα γιαγιά ευχαρίστησε, πριν λίγες ημέρες, η Google, η οποία απέδειξε ότι οι παλιομοδίτικοι τρόποι της έχουν τελικά θέση στον σύγχρονο κόσμο.

Ειδικότερα, η May Ashworth προσπαθούσε να βρει πληροφορίες στο ίντερνετ και φαίνεται πως οι αναζητήσεις της ήταν αναπάντεχα διατυπωμένες και με πολύ μεγάλη ευγένεια, συνοδεύοντας με τις λέξεις please και thanks (παρακαλώ και ευχαριστώ) και ζητώντας να μάθει ποιον αριθμό αντιπροσωπεύει το ρωμαϊκό MCMXCVIII.

"Παρακαλώ μεταφράστε μου αυτούς τους Ρωμαϊκούς αριθμούς. Ευχαριστώ" είχε πληκτρολογήσει η γιαγιά και αμέσως έγινε διάσημη κερδίζοντας τον τίτλο για την πιο ευγενική αναζήτηση στο Google.

Την πρακτική ανακάλυψε εντελώς τυχαία ο εγγονός της, όταν είδε στο ανοιχτό laptop της την σχετική αναζήτηση.

Ο ίδιος το βρήκε πολύ γλυκό και αποφάσισε να το μοιραστεί με το διαδίκτυο, το οποίο τρελάθηκε με τους καλούς τρόπους της γιαγιάς, με αποτέλεσμα να γίνειviral.

Η έδρα της Google στη Βρετανία ευχαρίστησε τη γιαγιά May με τα εξής λόγια: «Σε έναν κόσμο δισεκατομμυρίων αναζητήσεων μας δώσατε ένα χαμόγελο. Α, και η απάντηση (σ.σ. στην αναζήτηση των λατινικών αριθμών) είναι, το 1998. ΣΑΣ ευχαριστούμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved